Trump szerint Ukrajnának 100 milliárd dollárral többet kellene kapnia Európától

2023. július 24. 08:43

A volt elnök úgy véli, Európa nincs egálban az Egyesült Államokkal támogatás szempontjából.

2023. július 24. 08:43

A Newsweek arról ír, hogy Donald Trump volt amerikai elnök szerint Ukrajnának több mint 100 milliárd dollárnyi segélyre lenne szüksége. Trump egy interjúban egészen pontosan arról beszélt, hogy Ukrajnának 100 milliárd dollárral több támogatást kellene kapnia az európai országoktól, hogy az USA támogatásával megegyező összeget kapjon.

Donald Trump a háború elején azt sugallta, írják, hogy  jó döntés volt Vlagyimir Putyintól támadást indítani Ukrajna ellen. A volt elnök ugyanakkor azt is hangsúlyozza: 

ha még ő lenne az Egyesült Államok elnöke, egy nap alatt véget vetne a háborúnak,

írják.

Nyitókép: MTI/EPA/Shawn Thew

 

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ízisz
2023. október 18. 11:28
Z. Azért mert jobboldali Trump, attól még ugyanúgy nem akarja a világhatalmi pozíciójukat elveszíteni!!! Az ő helyükben mi sem akarnánk... Harcolnálnánk, hogy megmaradjon, csak nem mindegy, hogy milyen eszközökkel, milyen áron!!! 💯💤
lendvaiildiko
2023. július 30. 08:43
Meg kell szüntetni u Ukrajnát, fel kell osztani, akik megkapják a területeket, azok építsék újra saját hasznukra.
Tiszafa
2023. július 28. 14:03
Na kérem, Trump is csak gyarmatként kezelné Európát. Majd ha Európa ipara, energetikai helyzete és pénzpiaca is csak hasznot látna a zukrán háborúból, meg Európa is huggyé-szaré-bagóért bevásárolhatott volna fuckrán termőföldekből, fuckrán ásványi anyagokból és ukrán jól prosperáló cégekből, na majd csak akkor lehetne az USA és Európa hozzáállását összehasonlítani.
Ne szájalj
2023. július 25. 16:19
Miert is?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!