Titokban végső búcsút vettek Tina Turnertől

2023. július 09. 15:25

Nem tudni, hol helyezték végső nyugalomra a hamvait.

2023. július 09. 15:25

A RadarOnline úgy értesült, hogy családtagjai és barátai végső búcsút vettek a május végén elhunyt énekesnőtől. A lap úgy tudja, hogy a világhíres előadót elhamvasztották.

A RadarOnline idézte a Rock 'n' Roll királynőjének egy hozzátartozóját, aki szerint Turner egy olyan helyen nyugszik, „ami a szívének nagyon kedves volt”. Hozzátették, Tina Turner utolsó kívánságát is nagy titok övezi.

A portál arra is kitért, hogy a televíziós legenda Oprah Winfrey, – aki egyben a sztár egyik közeli barátja is volt – egy kisebb baráti társaságot vezetett Turner férjével, Erwin Bach-kal egy visszafogott megemlékezés keretében.

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, a Grammy-díjas énekesnő május 24-én, 83 évesen halt meg hosszú betegség után Svájcban.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Facebook

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2023. július 09. 20:39
S mi oka volt ennek a titkolózásnak? Az énekesnő maga kérte, hogy titokban temessék el? Akkor akik ott voltak, ők honnan tudtak a temetésről?
Gentry69
2023. július 09. 18:44
"On silent wings"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!