Sajtóértesülés: Szalai Attila az Union Berlinhez igazolhat, Schäfer csapattársa lehet

2023. július 09. 15:37

Az Union klubrekordot jelentő összeget fizethet a magyar válogatott védőért.

2023. július 09. 15:37

A Nemzeti Sport információi szerint megszületett a megállapodás az Union Berlin és a Fenerbahce között, ennek értelmében Szalai Attila a Bundesligában folytatja a pályafutását.

A lap hozzátette, a német Kicker szerint az Union klubrekordot jelentő összeget fizethet a magyar válogatott védőért. A német sportlap szerint a berliniek 14 millió eurót áldoznának a 25 éves magyar védőért. Ezzel Szalai a klub történetének legdrágább igazolása lenne, a jelenlegi rekordot Taiwo Aqoniyi tartja. A nigériai játékosért 8.55 millió eurót fizetett az Union Berlin.

Az üzlet még nem végleges, ugyanis 

a Kicker szerint további pénzügyeket kell tisztáznia a kluboknak, 

emellett a francia OGC Nice is érdeklődik. A magyar válogatott védő szerződése 2025 júniusáig tart a török Fenerbahcéval – idézte a Nemzeti Sport.

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

 


 

 

 

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Töki
2023. július 09. 21:24
Menjen is. Jó helyen lesz ott!
Búvár Kund
2023. július 09. 19:14
Berlinben nem lenne rossz helye, ideális erősségű bajnokság, tökéletes lépcsőfok karrierjében.
Búvár Kund
2023. július 09. 19:12
:-) Nem is értem miért fizeti a szakembereit az Union Berlin, meg a többi csapat, amikor te a foteledből néhány meccs alapján megmondod a tutit! :-D
Sclerotic
2023. július 09. 18:14
Egy lyukas garast sem fizetnék Szalai Attiláért! Az évek elmúltával semmit sem fejlődött. Sőt! Több meccsét a válogatottban tessék visszanézni és kitünik, hogy egy egyszerű beszari bekk! Semmi elgondolás nincs a játékában! Semmi fejlődés! Egy bizonytalankodó emberke aki tudja magáról, hogy gyenge a játéktudása és ereje is...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!