Robog az örlőgép?

2023. július 08. 14:55

A Nagy Tavaszi Áttörés Nagy Nyári Falujárásba ment át.

2023. július 08. 14:55
Robert C. Castel
Robert C. Castel
Facebook

„Érdekes, hogy mielőtt Danilov felröppentette a felörlő stratégia petárdáját, a szakma »nagy nevei« közül egyetlen egy sem volt aki ezt a stratégiát javasolta volna a »Nagy Tavaszi Áttörés« helyett.

Most, hogy a Nagy Tavaszi Áttörés Nagy Nyári Falujárásba ment át, az atríciós hadviselés lett az ügyeletes pléhkrisztus a falu végén, és a »nagy nevek« ezt süvegelik meg.

Miért ne tennék?

A biznisz szempontjából nem az a lényeg, hogy igazad legyen, hanem az, hogy a nyájon belül biztonságban tudd magad.

A nyáj a tévedést meg fogja bocsátani.

Azt viszont, hogy igazad volt, ott ahol a nyáj tévedett, sohasem fogják megbocsátani neked.

Érdekes, hogy ezek a »nagy nevek« mennyire ódzkodnak attól is, hogy feltegyék ezzel az új stratégiával kapcsolatban, a legelemibb kérdéseket.

Például azt, hogy hogyan és mivel szándékoznak az ukránok felőrölni egy hasonló nagyságú hadsereget ami helyi légifölényt és abszolút tűzérségi fölényt élvez? És ráadásul be van ásva a világ egyik legmasszívabban kiépített védelmi rendszerébe.

Mindezt pedig a nyílt területen előrehaladva, egy bizonyítottan döcögő »örlőgéppel«?

Ha valaki ismeri a választ erre a kérdésre, akkor kérem, hogy ossza meg velem.”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép illusztráció. Fotó: MTI/Andrew Marienko

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
connorj
2023. augusztus 06. 08:38
ROBERT! EZEN A NAPON TESZEM FEL A KÉRDÉST, NEKED: SZERINTED KRISZTUS HOGYAN OLDANÁ MEG A ZSIDÓ-ARAB TALÁLÓS KÉRDÉST? Irodalom https://m.youtube.com/watch?v=iUBQ2Jwl_n8&pp=ygUHQXJhZCA0aw%3D%3D https://hu.m.wikipedia.org/wiki/Robert_C._Castel https://m.youtube.com/watch?v=ufChItQpCLI&pp=ygUMamVydXNhbGVtIDRr https://webaruhaz.napfenyes.hu/termek/varadi-tibor-mate-mark-lukacs-es-janos-evangeliuma-a-szellemtudomany-fenyeben-a-4-evangeliumi-konyv-egyutt/ https://m.youtube.com/watch?v=Pf3hnRcES9o&t=1s&pp=ygUbS3VuZGFsaW5pIGF3YWtlbmluZyBwcm9jZXNz https://m.youtube.com/watch?v=6p83IbLrU50&pp=ygUGYmFyYWth 🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍
Intar
2023. július 09. 08:05
A környékünkön dolgozó ukrán építőmunkások csak annyit mondtak (szabad fordításban), hogy zelenszkijnek az anyja picsája.
falcatus-2
2023. július 09. 07:13
Nagy Tavaszi Áttörés Nagy Nyári Falujárásba ment át,.../ Kis korrekció:...Nagy Nyári Kamikaze Akcióba ment át
Dixtroy
2023. július 08. 21:54
Aki bárgyún továbbsiklott a szón, ami az egésznek értelmet ad: "Az attríció a fog másik foggal vagy fogpótlással való érintkezése miatt fogzománcvesztése. Ebben az esetben a fogak teteje kopik. Származhat a rendes rágástól (különösen idős korban), illetve fogcsikorgatástól (bruxism), vagy attól, hogy a fog a fogpótlással érintkezik."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!