Prigozsin: Szégyen, ami a frontvonalon történik

2023. július 19. 18:03

Szerinte a Wagner zsoldosoknak nem szabadna ehhez asszisztálniuk.

2023. július 19. 18:03

Újra előkerült Jevgenyij Prigozsin, aki ezúttal a Wagner zsoldosaihoz intézett beszédet Belaruszban. Szerinte ami jelenleg az ukrán frontvonalon történik, egy szégyen, amiben a Wagner harcosainak nem kéne részt venniük – írja Twitteren a Noelreports.  

„Kivárjuk, amíg a lehető legjobb pillanatban újra megmutathatjuk magunkat” – mondta.

Nyitókép: Handout / TELEGRAM/ @concordgroup_official / AFP

 

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jevgenyij-viktorovics-prigozsin-2
2023. július 29. 16:31
Ma sem estem ki az ablakon, szagértőikém?...
Obsitos Technikus
2023. július 19. 22:24
Ahhoz azért kell egy fajta agyi éretlenség, hogy valaki az utolsó utáni figyelmeztetést se vegye észre... Persze ismerjük az évszázados bon-mot-t, ha egy zsidó hülye, akkor nagyon hülye.
CsakOlvas
2023. július 19. 22:09
antilop-5, magadat alázod, a figyelemre sem méltó ömlengéseiddel. Vigyázz magadra(másra úgysem tudnál)
CsakOlvas
2023. július 19. 22:07
drogqueen, nyilván nem hazai istállóból, a többiek kedvéért hadd mondjam el azt, hogy amit írsz, rémesen téves következtetés, és ha sokan vannak e-mellett az európai vezetők, az úgy fog kinézni, hogy "miénk a hatalom, de övéké a felelősség" azaz: egyetértésünk nélkül szavaznak meg kiadásokat. Ha van még gondolkozókád, használd.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!