Olekszij Danyilov: Orbán pont úgy viselkedik, mint azok, akik 1930-ban Hitlert támogatták

2023. július 04. 10:57

Az ukrán politikus szerint mire ők győzni fognak, Orbán Viktor már nem lesz miniszterelnök.

2023. július 04. 10:57
null

Interjút adott a Die Weltnek Olekszij Danyilov, amelyben számos erős megnyilvánulást tett. Reflektált többek között Orbán Viktor azon korábbi nyilatkozatára, miszerint Ukrajna el fogja veszteni a háborút, mégpedig azért, mert kevesebb katonával rendelkezik, mint Oroszország. 

Ahhoz, hogy Orbánnak válaszoljak, mindenekelőtt az ő szintjére kell leereszkednem”

– kezdte válaszát Danyilov, aki szerint azzal, hogy Orbán „támogatja Putyint”,

úgy viselkedik, mint azok a politikusok, akik 1930-ban Hitlert támogatták.

Danyilov szerint Orbán arra számított, hogy Oroszország három napon belül meghódítja Ukrajnát. „Biztos vagyok benne, hogy Putyin beavatta őt inváziós terveibe, amikor a háború előtt meglátogatta Moszkvában” – vélekedett az ukrán politikus, aki szerint mire Ukrajna győzni fog, Orbán Viktor már nem lesz miniszterelnök. 

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a http://mandiner.hu számára.

***

Így tud bejelentkezni a Mandiner megújult felületére - Mandiner

A sikeres bejelentkezéshez minden regisztrált felhasználónknak új jelszót kell létrehoznia.

Nyitókép: Sergii Kharchenko / NurPhoto / AFP

 

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Box Hill
2023. július 14. 09:19
Ezzel kérünk elszámolni: A Vörös Hadsereg gyalogos hadosztályainak nemzetiségi összetétele szerint, 1944. július 1-én, az ukránok aránya 33.93% volt, míg az oroszoké 51.78%. (Artyemjev, 1975, 59. old.) Tehát a Vörös Hadsereg által végrehajtott nemi erőszak, szabadrablás, málenkíj robotra hurcolás, a civil lakosság megölése és kifosztása és fogságba vitele által megtestesített háborús bűnökben való részvétel aránya is 34 százalékban az ukránok felelőssége.
alenka
2023. július 05. 22:07
Miért 1930?... Akkor még Hitler csak magát támogatta....kezdett nőni 150 cm- ről 161-re...
Sulammit
2023. július 05. 19:02
Ezt az öntelt senkiházit! Mit gondol ez magáról? Ha leereszkedsz Orbán Viktor szintjére, pont eléred a talpát, te öntelt hólyag. Na ezért sem gondoljuk, hogy győzni fogtok, mert elborítja a fejeteket ez a túlzott magabiztosság. Naná, hogy a mi, vagyis az EU és a jenkik pénzével vagyok ilyen nagylegények, holott sem NATO, sem EU tagok nem vagytok és nem is lesztek. Aztán miben vagy még ilyen biztos? Orbán 2026-ig biztos, hogy Magyarország miniszterelnöke lesz. Addig fogtok háborúzni? Macron is volt Putyinnál, benne is biztos vagy?
alenka
2023. július 05. 14:40
A geci felemelkedhetne Orbán szintjére,de erre nem képes,mert náci,nárcisztikus buzi....pusztuljon
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!