Medvegyev: Mi van, ha Joe Biden utolsó küldetése, hogy az egész emberiséget magával rántsa a halálba?

2023. július 09. 15:47

A korábbi orosz elnök szerint elképzelhető, hogy az amerikai elnök egy nukleáris armageddont okozva akar távozni a világról.

2023. július 09. 15:47

Dmitrij Medvegyev szombati Twitter-bejegyzésében azt a kérdést tette fel magának és követőinek, hogy vajon miért ragaszkodik az idős Joe Biden ilyen veszélyes politikához.

Az orosz politikus szerint a legegyszerűbb válasz, hogy minden amerikai elnök célja a többi ország uralása és korlátozása. Másik lehetőségként felveti, hogy 

Biden egy beteg, szerencsétlen öregember, aki súlyos demenciában szenved, 

ezért nem tudja mit csinál, ahogy erre többen fel is hívták a figyelmet amerikai ellenfelei közül.

De Medvegyev felvet egy harmadik, kissé elrugaszkodottabb lehetőséget is:

„Mi van, ha másról van szó? Lehet, hogy egy haldokló öregember, aki beteges képzelgéseinek megszállottja, és úgy döntött, egyszerűen és lenyűgözően távozik. Nukleáris armageddont okoz, és magával viszi a fél emberiséget a túlvilágra?” – teszi fel a költői kérdést.

Nyitókép: Yekaterina SHTUKINA / SPUTNIK / AFP

 

 

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alenka
2023. július 23. 13:38
Az öreg már agonizal.....mi viszont nem akarunk.....medvedev jól mondja.....
B_kanya
2023. július 09. 23:12
Pedojoe megint szimatol: https://rumble.com/v2yy6ik-biden-didnt-know-this-woman-was-recording-and-you-can-hear-him-aggressively.html
Zsaturnuzs
2023. július 09. 21:32
Mi van, ha Medvegyev csak udvari bohóc, és mindig is az volt, csak egy időre koronára cserélték a sapkáját a látszat kedvéért? Komolyan attól retteg, hogy Biden összekeveri a Nagy Piros Gombot a nővérhívó gombjával? Az első hiba az, hogy NINCS NAGY PIROS GOMB, amit megnyomva elindul a végítélet. Parancsláncolatok vannak, beépített ellenőrzésekkel, és gondolkodó emberekkel. Biden talán akkor sem indíthatna atomháborút, ha nagyon akarna és nagyon kitartóan próbálkozna, legfeljebb hamarabb küldenék a neki már rég kinézett szanatóriumba.
B_kanya
2023. július 09. 21:26
"salamonhiihii-2 2023. július 09. 21:10" Most röviden vagy a legkreténebb czippelferi, de még mindig a legbuzisabb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!