„Madárkalitkába” menekült az ukrán löveg, porrá zúzta az orosz Lancet drónt (VIDEÓ)

2023. július 28. 12:26

Megvan az ukrán ellenszer az orosz csodafegyverre?

2023. július 28. 12:26

Korábban már írtunk róla, az orosz Lancet drónok hatalmas veszteségeket okoznak az ukrán haderőnek. Szomszédaink folyamatosan dolgoznak rajta, hogy megtalálják a hatékony ellenszert a drónok ellen. Erről árulkodik a Portfolio által kiszúrt felvétel is.

Ezt is ajánljuk a témában

A videón az látható, hogy egy lengyel gyártmányú AHS Krab önjáró löveg egy „madárkalitkába” menekül az orosz Lancet drón elől. A manőver sikeres volt, hiszen a pilóta nélküli kisrepülőgép a találat előtt felrobbant:

Nyitókép: Twitter

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Obsitos Technikus
2023. július 28. 20:14
Ejnye már megint az nem látszik, hogy sértetlenül kitolatnak.
alenka
2023. július 28. 20:04
Igen ,ukranoknak van ellenszerük: maguk ellen ...
Akitlosz
2023. július 28. 17:40
A megoldás a csapatlégvédelem lenne. Nem újdonság, a tengelyhatalmak meglehetősen jól megoldották a világháború alatt. Légvédelmi páncélosok hiányoznak. Olyan jármű, ami a levegőre figyel, s lelövi az ilyen vacak drónokat. Ezek még egy kalasnyikov lövéseitől is leesnek "csak" el kellene találni azokat. Mivel a Nyugat csak légi fölényben tud/akar háborúzni ezért elhanyagolta a csapatlégvédelmet. Meddig tartana 3 tank és lövészpáncélos mellé odatenni egy légvédelmi páncélost is negyediknek? Régen rossz, ha a tankoknak és a gyalogságnak a levegőt kell figyelniük. Arra a feladatra kell külön egy légvédelmi páncélos, aminek ez a dolga.
survivor
2023. július 28. 16:42
Minden jó, ami az USA-nak rossz...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!