Hatalmas robbanás rázta meg Moszkvát vasárnap hajnalban (VIDEÓ)

2023. július 30. 10:42

Az orosz védelmi minisztérium „a kijevi rezsim terroristacselekményének” nevezte az akciót.

2023. július 30. 10:42

Ismét ukrán dróntámadás érte Moszkvát vasárnapra virradóra – jelentette be Szergej Szobjanyin moszkvai polgármester a Telegramon. Hatósági források szerint a támadás során egy ember megsebesült, az orosz főváros körüli négy repülőtér egyikén, Vnukovón pedig ideiglenesen felfüggesztették a forgalmat, emellett 

egy időre minden légi forgalmat leállítottak Moszkva fölött.

Az orosz védelmi minisztérium „a kijevi rezsim terroristacselekményének” nevezte az akciót, hozzátéve, hogy a támadásban három drónt vetettek be. Az egyiket Moszkva mellett semmisítette meg a légvédelem, a másik kettő pedig lezuhant magától, kisebb károkat okozva az épületekben. Szobjanyin arról tájékoztatott, hogy két épület homlokzata sérült meg.

A robbanásról készült videót alább tekinthetik meg:

(MTI)

Nyitókép: Twitter
 

 

 

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Menhetten
2023. július 31. 18:19
"Terrorista dróntámadás" ??? Hát mi az anyámat csináltok minden áldott éjszaka Ukrajna ellen? Minden nap mennek a szaros drónjaik meg a rakétáik. De ha visszakapnak egy aprócska töredéket belőle akkor csúnya terrorista cselekedet? Elnyomják őket a gonosz ukránok. Né má, a kurva ukránok visszaütnek. Fasznak állsz neki verekedni, ha nem készülsz fel arra, hogy aki veled szemben áll, kioszt egy méretes pofont. Ha tényleg az ukránok voltak, hát gratula nekik..
Kybon
2023. július 31. 09:32
Mondjuk bunkóparaszt pofátlanságra nem kell tanítgatni egyetlen ukránt sem. Annyira az alja lett Ukrajna, hogy arra nincsenek szavak. És van belőle 30-40 millió, mostmár mindenhol Európában. Hát kösz... (Egyébként érdekes, hogy az ukik SEMMIT nem szoktak/tudnak megköszönni. Itt Pesten is 'tök természetes', hogy kapnak valamit, vagy előnyük van. És közlekedési szabálysértést SEM követnek el, mert az nem az volt. De legalább hangosan mondják...)
alenka
2023. július 31. 02:34
Ukrán nacik a hazájukat védik,arra kaptak a cuccot,akkor miért pocsekoljak a lőszert moskvara?. Ez így valahogy nagyon ellentmond mindennek Nyugati rakétákkal löviik.Moskvat: ez már terror .
Ehetős Odó
2023. július 30. 18:03
Baj lesz még ebbűl, more.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!