Drón elől menekültek az orosz katonák, de a végzetükbe rohantak (VIDEÓ)

2023. július 25. 11:20

Miután a drón berepült a katonák óvóhelyére, menthetetlenné vált a helyzet.

2023. július 25. 11:20
null

Egy felvétel készült arról, hogy a dél-ukrajnai orosz csapatok megpróbáltak elbújni az ukrán drónok elől. A kísérletük azonban kudarcot vallott. A drón berepült az óvóhelyükre, majd könyörtelenül lecsapott.

Ezt is ajánljuk a témában

A felvételt itt tudják megtekinteni:

Nyitókép: Twitter-képernyőfotó

 

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
connorj
2023. július 26. 08:45
☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️
Szutykok
2023. július 25. 22:27
Száguld a ciganyputri! Sorra szűnnek meg a magyar cégek, hatéves csúcson a felszámolások száma Tízezerrel csökkent a cégek száma félév alatt.
Szutykok
2023. július 25. 22:26
Sikeres csótányirtás, SLAVA UKRAINI!
tizennyolcfok
2023. július 25. 21:07
na, ugye!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!