Die Welt: Az AfD több jelöltje is Orbán Viktort tartja példaképének

2023. július 31. 09:19

Szerintük a magyar miniszterelnök rendet próbál tenni Európában.

2023. július 31. 09:19

Vasárnap Magdeburgban tartott európai parlamenti választási gyűlést a német AfD, amelynek során a párt több új jelöltjét is megnevezték. A jelöltek közül többen is Orbán Viktort nevezték meg példaképükként – számolt be a Die Welt.

Marc Jongen, a Bundestag baden-württembergi tagja azzal is indokolta saját választását, hogy Orbán rendet akar teremteni Európában, ami szerinte – a sokak által hangoztatott állásponttal ellentétben – egyáltalán nem nevezhető szélsőségesnek.

Az AfD listavezető jelöltje Maximilian Krah szászországi EP-képviselő lesz a június 9-i választáson.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

 

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lilyana2
2024. január 12. 11:13
Ki mást? A bidenvalagnyaló szoponc baloldaliakat, akik csak a dollárt látják, saját országaiknak meg rosszat akarnak ???!!!
Raven
2023. július 31. 17:07
Miről beszélünk, ki a példa, Mo-on nagyon nehéz egy jó kenyeret, egy jó húst, egy jó bort venni, pedig régen világhírű volt az egészséges elelmiszereiből. Itt tartunk , bár lehet hogy ez valaki számára még vonzó.
balbako_
2023. július 31. 16:05
És Európa egyre több igazi jobboldali pártja is. A kurvaként a ballibsikkel lefekvő áljobboldali pártok zárkóznak el töle.
ProletarFC
2023. július 31. 15:30
Orbán Viktor mióta lett példaképe az AfD-nek? Horst Mahler az AfD alapembere volt és menedékjogot kért Orbán Viktortól, de Mahlert Sopronban elfogták a rendőrök és a Fővárosi Bíróság kiutasította Magyarországról https://youtu.be/gOAnI-GTZxs
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!