Ceglédi összegezte az elmúlt hetek „szakértői megállapításait” a Balaton aktuális helyzetéről

2023. július 25. 11:15

„A stratégiai jelentőségében lényegtelen magyar tenger egyben egy helyiérdekű pocsolya” – írja a politikai elemző.

2023. július 25. 11:15

Ceglédi Zoltán „szakértői megállapítások” alapján summázta Facebook-oldalán a Balaton aktuális helyzetét. Mint írta,

„a stratégiai jelentőségében lényegtelen magyar tenger egyben egy helyiérdekű pocsolya is,

amin a néptelen tömeg tolongva nem vásárolja a különösen drága dolgokat, amelyek olcsóbbak. Majd azzal folytatta, hogy „a hosszú sorokban senki nem áll, pedig rengeteg magyar külföldi és külföldi magyar tehetné meg, aki itt van, de nem jött el.”

Minden elkelt szállás kong az ürességtől, amin Mészáros Lőrinc degeszre költségeli magát, a családok az éttermekben a hűtőtáskából kikonzerválták a szovjet nyomorkaviárt.”

Ceglédi a bejegyzése végén azért megjegyezte: fel fog lépni csütörtökön Balatonfüreden a Duma Aktuállal, „hátha lesz valaki-mindenki”.

Nyitókép: MTI/Varga György

 

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MaBaker
2023. július 26. 13:53
Biztos nem reprezentatív, de elmúlt 2 hétvégén számos strandot végigjárva a Sóstó-Világos-Aliga vonalon az elmúlt pár évtizedben soha életemben nem láttam még ennyi embert összezsúfolódni mint most. Lehet ez a tömeg a szokásos ottalvás helyett reggel jött, este ment és ezért a BP-hez legközelebbi strandokra ment, nem tudom. De akkor is tény, hogy férni nem lehetett az emberektől. A strandon pedig megállapítottam, hogy a céges menzán is ennyi a kaja (ez mondjuk leginkább a céges menzát jellemzi)
redford-2
2023. július 25. 15:26
Tűpontos értékelés és mi szeretjük a jó humort, csak nem értjük.
zsolt196969
2023. július 25. 14:03
Hétvégén tele volt a Vonyarci strand. Ennyi.
Zaj001
2023. július 25. 12:59
Mindig augusztusban van zsúfoltság, egyébként júliusban csak a hétvégeken. A németek 22 éve nem jönnek. Kár volt ennyire beépíteni a partot. A Balaton mindig drága volt, 20 éve azt hallgatom, hogy mennyivel olcsóbb Görögország. Menjen oda, aki akar.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!