Biden újabb 400 millió dolláros katonai segélycsomagot küld Ukrajnába

2023. július 25. 10:57

A csomag lőszereket tartalmaz, de számos Hornet nanodrón is van benne, amelyeket nagyrészt hírszerzési célokra használnak majd az ukránok.

2023. július 25. 10:57

A Biden-kormányzat újabb 400 millió dolláros (136 milliárd forint) katonai segélyt küld Ukrajnának – írja a SkyNews.

A csomag lőszereket tartalmaz, de számos Hornet nanodrón is van benne, amelyeket nagyrészt hírszerzési célokra használnak majd az ukránok.

Hétfőn a Mandiner beszámolt róla, hogy a Wall Street Journal cikke szerint Biden tart az elhúzódó háború kampányra gyakorolt hatásától, ami pedig nem jelent semmi jót Ukrajna számára. Az amerikai lap írásáról ide kattintva olvashatnak bővebben.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: ANDREW CABALLERO-REYNOLDS / AFP

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pityesz74
2023. július 26. 08:15
Megy tovább a mutyi. A fele sem fog Ukrajnába érkezni.
connorj
2023. július 26. 02:35
☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️🇵🇱🇩🇪🇺🇦☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️
ProletarFC
2023. július 25. 22:42
Sok embernek (közel 50%) nincs társadalom (egészség)biztosítása az USA-ban, inkább abba kéne fektetni, ha már ennyi pénz van egy fosos háború támogatására. Usa abban hasonlít Magyarországhoz, hogy a szociális védőháló a bányászbéka redvás valaga alatt van. de itt legalább kormány- s retorikai szinten sem támogatják közvetlenül a háborút.
alenka
2023. július 25. 21:21
Küldje magát is....tök jó ott a cucc,rengeteg buzi és taposóakna Stb...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!