A Soros család folytatja a háborút

2023. július 10. 19:42

Soros György nemrég átadta fiának, Alexandernek az alapítványai feletti irányítást.

2023. július 10. 19:42
Fricz Tamás
Fricz Tamás
Magyar Nemzet

„Soros György nemrég átadta fiának, Alexandernek az alapítványai feletti irányítást. Ez jó alkalom arra, hogy megvizsgáljuk egy kicsit az apa pályafutásának hátterét, illetve annak egy-egy fontosabb részletét. Egy aktualitással kezdem: azzal, hogy Soros papa – még a hatalomátadás előtt – nemrég cikket írt saját lapjában, a Project Syndicate-ben, ahol hitet tett az orosz–ukrán háború folytatása mellett, reményét fejezte ki, hogy az ukránok győzhetnek az oroszok ellen, s akkor az egész orosz birodalom széteshet.

Ez lenne Soros igazi célja, ebben hisz, s ezért ír le olyan baromságokat, hogy az egy éve tartó háborúban az eddigi végeredmény sokkal jobb, mint amire számítottak, s szerinte az orosz hadsereg nem több egy papírtigrisnél. (Hát igen, erről a franciák és a németek sokat tudnának mesélni.) Soros szerint az ellentámadás sikerrel jár majd, mert megérkeznek a nyugati modern fegyverek, és akkor az oroszoknak annyi. A cél a Krím félsziget, és ha ez megvan, akkor már biztos a győzelem.”

***

Nyitókép: Facebook

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2023. július 11. 01:01
Nem messzire jutott ez a vén komcsi a papa pályafutásának felgöngyölítésében. A hányattatott fiatal évei ellenére az USA és a világ egyik leggazdagabb és legbefolyásosabb üzletembere lett, és csak jótékony célokra többet költött, mint Orbán magára a miénkből. Ez piszkálja is kibaszottul a csúti csőrét, pedig belőle is Soros csinált valakit.
Nemkellnév
2023. július 10. 20:09
Soha nem azt folytatja az utód, amit az előd tett.
Nemkellnév
2023. július 10. 20:02
Ma már nem a békés pfujolás korát kéne élnünk, ha önmagunkat igazán föl akarjuk vállalni. A világ képmutatósága kódolva van belénk. Ritka a véletlen. A kivétel. Aki vállalja a szenvedést. Mások iránt. És miért is?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!