A fürdőzők háta mögött zuhant le egy orosz SZU-25-ös

2023. július 18. 09:24

Oroszország ebből a repülőgép-típusból szenvedi el a legnagyobb veszteségét.

2023. július 18. 09:24

Lezuhant egy orosz SZU-25-ös a Twiterre nemrég felkerült videó alapján. A csatarepülőgépnek is nevezett harci eszköz a tengerbe csapódott. A videót kiszúró Portfolio megjegyzi, hogy a repülő minden külső jel nélkül zuhant le: a felvételen ellenséges rakéta becsapódása nem látható, csak az, ahogy a pilóta kirobbantja a pilótafülkét, majd katapultál.

A rendelkezésre álló információk alapján a pilótát ki tudták ugyan menteni, de később belehalt a sérüléseibe. Azt, hogy mi okozta a gép lezuhanását egyelőre nem lehet tudni. A SZU-25-ös gyártása a hetvenes években kezdődött meg, ezért a jelenleg rendszerben lévő eszközök elavultnak számítanak. Nem véletlen, hogy Oroszország ebből a repülőgép-típusból szenvedi el a legnagyobb veszteségét.

Nyitókép: Képernyőfotó

Nyitókép: Képernyőfotó

 

 

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Obsitos Technikus
2023. július 18. 09:53
Ha megfordultak, máris szembe volt..
Player1
2023. július 18. 09:52
Attól függ, kifelé vagy befelé úsztak - mi az hogy a hátuk mögött?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!