Visszatér Messi a Barcába?

2023. június 03. 10:19

A vezetőedző Xavi szerint egykori csapattársa, Messi sokat segíthetne a Barcelonának.

2023. június 03. 10:19
null

A spanyol futballbajnok FC Barcelona vezetőedzője, Xavi szerint sokat tudna segíteni csapatának egykori játékostársa, Lionel Messi, ha visszatérne a katalán együtteshez. A hétszeres aranylabdás argentin világsztár, bár francia klubja tagadta, várhatóan elhagyja a Paris Saint-Germaint, ahol június végén lejár a szerződése, de még nem tudni, hol folytatja pályafutását.    

Xavi a Mundo Deportivo című spanyol lapnak adott interjújában azt mondta, hogy nem akar nyomást gyakorolni Messire, de a maga részéről visszavárja egykori csapattársát a Barcelonába.

– jelentette ki.      

A katalánok után 2021 nyara óta Párizsban futballozó 35 éves argentin játékmester a PSG-vel francia bajnoki, az argentin válogatottal a múlt év végén világbajnoki címet szerzett. Remélt újbóli csatlakozásáról szólva Xavi úgy fogalmazott: „nincs kétségem afelől, hogy sokat segítene nekünk”. Hozzátette, hogy tudomása szerint Messi a jövő héten határoz arról, melyik csapathoz távozik Párizsból. A Barca mellett a találgatások lehetséges célpontként említik Szaúd-Arábiát, illetve az Egyesült Államokat, közelebbről az Inter Miamit.

(MTI)

Nyitókép:  MTI/EPA/EFE/Alejandro García

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik