Visszatér Messi a Barcába?

2023. június 03. 10:19

A vezetőedző Xavi szerint egykori csapattársa, Messi sokat segíthetne a Barcelonának.

2023. június 03. 10:19
null

A spanyol futballbajnok FC Barcelona vezetőedzője, Xavi szerint sokat tudna segíteni csapatának egykori játékostársa, Lionel Messi, ha visszatérne a katalán együtteshez. A hétszeres aranylabdás argentin világsztár, bár francia klubja tagadta, várhatóan elhagyja a Paris Saint-Germaint, ahol június végén lejár a szerződése, de még nem tudni, hol folytatja pályafutását.    

Xavi a Mundo Deportivo című spanyol lapnak adott interjújában azt mondta, hogy nem akar nyomást gyakorolni Messire, de a maga részéről visszavárja egykori csapattársát a Barcelonába.

– jelentette ki.      

A katalánok után 2021 nyara óta Párizsban futballozó 35 éves argentin játékmester a PSG-vel francia bajnoki, az argentin válogatottal a múlt év végén világbajnoki címet szerzett. Remélt újbóli csatlakozásáról szólva Xavi úgy fogalmazott: „nincs kétségem afelől, hogy sokat segítene nekünk”. Hozzátette, hogy tudomása szerint Messi a jövő héten határoz arról, melyik csapathoz távozik Párizsból. A Barca mellett a találgatások lehetséges célpontként említik Szaúd-Arábiát, illetve az Egyesült Államokat, közelebbről az Inter Miamit.

(MTI)

Nyitókép:  MTI/EPA/EFE/Alejandro García

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Toblerone
2023. június 03. 12:25
Nem hiszem h Messire kéne építeni a csapatot a Barcánál. Segíteni persze tudna valamelyest, de már évek óta nincs a top szintjéhez közel sem (lassabb, körülményesebb, még kevesebbet fut, védekezni sose tudott) Jöjjenek a fiatal játékosok a posztjára, ő pedig menjen Beckhamékhez, mintsem az arabokhoz, ott fociznak legalább, levezetéshez az tökéletes lenne neki is. Nimbusz sértetlen maradna.
need-info
2023. június 03. 11:47
A képen : Fingottál? Nem, beszartam.
akkor ki
2023. június 03. 10:36
Morális szempontok miatt is, jobb ha az arabokhoz megy. Ha vissza megy Barcelonába, annak a csapatnak annyi!!!
akkor ki
2023. június 03. 10:35
Távozik Busquets és Alba. Kettejük fizetése 70-100 millió EUR/év. Arabok adnak 200 milliót Messinek. Hol a hiba?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!