Kétméteres cápa elől menekültek a strandolók (Videó)

2023. június 16. 09:45

Azonnal ki kellett üríteni a strandot.

2023. június 16. 09:45
null

Kétméteres cápa ijesztgette a strandolókat egy spanyolországi strandon. Az esetről videófelvétel is készült, ahogy a kétségbeesett fürdőzők futva menekülnek a sekély vízben a közöttük úszkáló cápa elől. 

Az eset a spanyolországi Alicante városától délre található Aguamarina strandon történt június 15-én reggel 10 óra körül.

A strandot azonnal kiürítették és lezárták. A hatóságok próbálták megkeresni az állatot, amely feltehetően egy kékcápa lehetett, de nem találták meg – számolt be a Daily Mail

Nyitókép: Képernyőkép

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szuperszig
2023. június 16. 20:02
A gömbölyű nénit a fiatalok bátran hátrahagyták, az meg azon morfondírozott, hogy csak kellett volna pár fittnes óra sólet norbitól nyaralás előtt.
Akitlosz
2023. június 16. 16:16
Nem kétméteres volt az a cápa, hanem két méteres. Ezt a szabályt valamiért képtelenek felfogni ennek az újságnak az újságírói. Aki nem érti, hogy mi a különbség a kétméteres és a két méteres jelentése között ő kérem ne reagáljon!
csulak
2023. június 16. 13:24
Dehat miert menekultek? a capa csak jatszani akart veluk, ahogy az emberek is jatszani szoktak a capakkal!
Toblerone
2023. június 16. 11:47
Semmi extra nem történik csupán : Nyár van. "S ha lesben áll egy cápa áldozatra várva Szinte felfal a szemével Hajajaj"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!