Kadirov őrjöng: A történelem azt mutatja, hogy az ilyen akciók véres következményekkel járnak

2023. június 24. 11:38

A csecsenek már úton vannak a Wagner csapatai ellen.

2023. június 24. 11:38
null

Ramzan Kadirov hosszú Telegram-posztban írt a Wagner-ügy kapcsán. A csecsen hadvezér kifejtette, hogy az egész nem más, mint egy kés az orosz nemzet hátába, „egy igazi katonai lázadás”. Felemlegette, hogy sokszor figyelmeztetett arra, hogy a háború nem a személyes sérelmek hangoztatásának és a belső viták megoldásának az ideje. 

Leszögezte: a történelem azt mutatja, hogy az ilyen akciók mindig véres következményekkel járnak.

Kadirov kifejtette, hogy teljes mértékben támogatja Putyint: 

„Van egy legfőbb főparancsnokunk, akit a nép választott meg, aki minden részletében jobban ismeri a helyzetet, mint bármely stratéga. [...] A főparancsnok döntései pedig megfontoltan, aprólékosan születnek. Mindannyian csak a térkép egy-egy részét látjuk, de ő egyszerre lát mindent! És teljesen igaz, amit Vlagyimir Vlagyimirovics a nemzethez intézett beszédében megjegyzett – ez egy katonai zendülés!

Felszólított ezen felül mindenkit, hogy senki se dőljön be a Wagner-csoport állításainak. „A Védelmi Minisztérium és a Csecsen Köztársaság Szövetségi Gárdaszolgálatának katonái már úton vannak a feszültséggel teli övezetekbe. Mindent megteszünk Oroszország egységének megőrzéséért és államiságának védelméért!”

Nyitókép: AFP

Összesen 181 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Domokos
2023. június 25. 04:05
Prigozsinnak bogarak másztak az agyára .. Pont olyan idióta mint a nyugati zsidrákok akik saját magukat ámitják hogy legyőzhetik Oroszországot . Ráadásul Prigozsin is csak egy zsidrák amelyiket biztos busásan megfizették génhibás nyugati társaik . Neki meszeltek - legfelljebb azzal mentheti meg saját bőrét ha helyette a logó pöccsel zongorázó buzeráns zsidrák bőrét teriti Putyin elé , de még ez sem garancia az életben maradáshoz .
herden100
2023. június 24. 18:42
Világos beszéd.
K4t1nk4
2023. június 24. 17:46
Polgárháború esetében korlátlanul lehet mozgósítani! Akkor ez most kinek is rossz? Egyébként meg nem csak Kadirov, hanem Prigozsin is mindent Putyinnak köszönhet. A PSYOP/S tankönyvi esete. Prigozsint eddig sem érte baj a kritikái miatt, pedig a törvények szerint az orosz hadsereget nem lehet kritizálni, stb., mégsem tettek ellene semmit. Miért is tettek volna, hisz egy ilyen kényes műveletet csak egy igazán hűséges ember tud jól eljátszani/elvégezni. Prigozsin igazi jó ripacsként teljesít. Lassan kiderül mire ment ki ez az egész. De abban biztos vagyok, hogy Putyin és Prigozsin kapcsolata semmit sem változott.
EX_Terminator
2023. június 24. 14:51
Zsoldos... ha a hadiszerencse fordul nem jó a fizetés? habozás nélkül köpönyeget fordít.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!