Megvertek egy férfit, mert azt hitték, hogy ukrán, de kiderült, hogy orosz volt

2023. június 23. 19:01

Az eset Prágában történt.

2023. június 23. 19:01
null

A Novinky nevű cseh lap osztott meg egy videófelvételt, amelyen öt ember látható, ahogy megtámadnak, és megvernek egy hatodikat.

A férfiak állítólag orosz-szimpatizánsok voltak, és azért verték meg az idegent, mert beszéde alapján azt hitték, ukrán. Olyan erősen megverték, hogy a látását is elveszítette. Ráadásul a Visegrad 24 értesülései szerint utólag kiderült, hogy a férfi valójában nem is ukrán, hanem orosz volt. 

Az eset még decemberben történt a cseh fővárosban, de Jan Daněk rendőrségi szóvivő csak csütörtökön közölte a nyilvánossággal. A rendőrség zavargás és testi sértés miatt nyomoz az ügyben. Amennyiben elítélik őket, a vádlottak akár nyolc év börtönbüntetésre is számíthatnak.

Nyitókép: Twitter/Visegrad24 

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kispolgarigrofo
2023. június 24. 10:50
..
diogenes
2023. június 23. 22:09
Négy különböző nemzetiség képviselője volt az asztalnál: egy amerikai gyalogos, egy francia őrvezető, egy angol géppuskás és egy orosz hússaláta. A gyalogos, az őrvezető és a géppuskás a padon foglaltak helyet, a hússaláta az asztalon, egy tálban. Idő: délután hét óra. Személyek: személytelenek. Történik: semmi.
Uztu
2023. június 23. 21:54
Akkor ez most jó vagy nem? Csehül érezhetik magukat az bohém újságírók.
Megtalálta
2023. június 23. 21:51
"Olyan erősen megverték, hogy a látását is elveszítette." Az egyik szemére veszítette el. "... and he lost vision permanently on one eye"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!