Összecsapások törtek ki Párizsban, miután egy rendőr lelőtt egy 17 éves fiút (VIDEÓ)

2023. június 28. 09:21

Eddig kilenc embert tartóztattak le.

2023. június 28. 09:21
null

Emberölés miatt nyomoznak egy francia rendőr ellen, aki halálos lövést adott le egy 17 éves fiúra Párizs Nanterre nevű külvárosában, miután az nem tett eleget az autója megállítására vonatkozó felszólításnak – közölte a helyi ügyészség a Guardian cikke szerint.

– közölte kedden a nanterre-i ügyészség. Az eset után egyes csoportok barikádokat és szemeteseket gyújtottak fel, szétvertek egy buszmegállót, és petárdákat dobáltak a rendőrök felé, akik könnygázzal és diszperziós gránátokkal válaszoltak.

Kilenc embert letartóztattak.

Miután tavaly rekordszámú, 13 halálos áldozatot követeltek Franciaországban a közlekedési ellenőrzés során leadott rendőrségi lövések, 2023-ban ez volt a második ilyen körülmények között történt halálos kimenetelű incidens – olvasható a portálon.

Nyitókép: Zakaria ABDELKAFI / AFP 

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mandolini
2023. június 28. 17:42
Sok sikert Párizs! Én kérek addig egy kávét.
kecsketenyeszto
2023. június 28. 15:03
Nem értem miért lett ebből megint zavargás. A srác megállt, majd a felszólítás ellenére - majdnem elgázolva az igazoltató rendőr - elindult, nekiállt menekülni, veszélyeztetve közvetlenül a rendőr testi épségét, valamint a járókelőkét. A fegyver volt az egyetlen, amivel megpróbálhatták megállítani, de így sikerült. A kis hülye csak magának köszönhette.
Player1
2023. június 28. 15:02
Franciaország igazi demokrácia, aki akarja fizikailag bebontja!
powerage
2023. június 28. 13:53
Itt van maga az eset: https://files.catbox.moe/thi82u.MP4 Érdekes egyébként, hogy a múltkori játszótéri késelés után nem borult lángba az ország, itt meg egyből megy a hirig. A franciáknak semmi életösztöne sem maradt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!