Magyarország egy trójai faló – véli az EP volt alelnöke

2023. június 12. 14:18

Pavel Telička szerint Magyarország már nagyrészt az orosz agresszor érdekeit szolgálja.

2023. június 12. 14:18
null

Magyarország valóban tragikus jelenség, trójai faló az euroatlanti közösségben – véli Pavel Telička, aki szerint Magyarország már nagyrészt az orosz agresszor érdekeit szolgálja. Szerinte az ország Orbán Viktor miniszterelnök vezetésével jelenleg

„már nagyrészt az orosz agresszor érdekeit szolgálja”.

„És mindezt pusztán néhány sajátos érdeke céljából” – jegyezte meg.

A legfrissebb interjúban azt is elmondta, hogy szerinte Magyarországnak semmiképpen sem áll érdekében, hogy most egyedül lépjen ki az Európai Unióból – írta meg az Aktualne.cz.

***

Nyitókép: GERARD CERLES / AFP

Összesen 121 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rucalaki
2023. június 15. 20:09
Egyáltalán létezik még Magyarország, szerintem már ténylegesen csak egy sivár Orbanisztánban tengődnek, akik még maradtak, a külföldi munkásokkal feltöltött összeszerelő művekben. Pedig volt rá 12 év hogy változzon valami, de a lókupec vezetésével elkúrták, de nagyon.
bsne
2023. június 15. 17:13
Az anyád p..ját szolgálja te sok eszű. Tényleg elment már mindenki esze. Ez borzalmas!
Krupp Skya
2023. június 13. 14:15
Inkább az Eu Magyarországot faló lófaszjóska.
Pneumaticus
2023. június 13. 06:24
Elég nackós a fizimiskája a képen. Arcán ül a libsibolsi szigor. No pasaran! Persze azért látszik, hogy tornából felmentve...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!