Negyvenöt zsáknyi emberi maradványt találtak Mexikóban

2023. június 06. 14:28

Eredetileg „csak” hét embert kerestek.

2023. június 06. 14:28
null

A mexikói hatóságok 45 emberi maradványokat tartalmazó zsákot találtak egy szakadékban a nyugati Guadalajara városának külterületén – számolt be a BBC. A hatóságok hét fiatal call center dolgozót kerestek – akiket múlt héten jelentettek eltűntnek –, amikor megtalálták a holttesteket.

A maradványok között férfiak és nők is vannak, a holttestek száma egyelőre nem ismert.

A keresés várhatóan még több napig tart a nehéz terepviszonyok és a rossz fényviszonyok miatt. A tűzoltók és a polgári védelem a rendőrséggel és egy helikopter személyzetével együtt dolgoztak a maradványok kiemelésén. A cikk szerint bár még nem sikerült kideríteni, hogyan kerültek a holttestek a szakadékba, az eltűnéssel kapcsolatos bűncselekmények viszonylag gyakoriak Mexikóban. A kormányzati adatok szerint több mint 100 000 ember tűnt el, sokan közülük a szervezett bűnözés áldozatai. Az elkövetőket ritkán büntetik meg.

Nyitókép: Twitter

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alex44
2023. június 06. 16:49
ezek a kartellek nem tökölnek, tényleg kibaszott kegyetlenek, régebben még gore oldalakon megnéztem egy-két ilyen leszámolásos videót hogy teszik hidegre egymást, de aztán hamar elegem lett belőlük.
zuriktodor
2023. június 06. 16:14
Ezek az ingyánok legalább olyan rosszak, mint a szlávok.
Sanyikám
2023. június 06. 15:43
Finom munka lehetet összeszedni a maradványokat......
chief Bromden
2023. június 06. 15:28
Kollaboránsok sorsa. Arrafelé.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!