Elismerősen szólt Orbán Viktorról a Newsweek szerkesztője

2023. június 01. 20:05

A Newsweek munkatársa szerint a magyar miniszterelnök „jobb barátja Izraelnek, mint az öngyűlölő, palesztinbarát szerkesztők”. 

2023. június 01. 20:05
null

Josh Hammer, a Newsweek szerkesztője arról ír Twitter-oldalán, hogy szerint ténykérdés, miszerint Magyarország miniszterelnöke,

Ezzel Esther Solomon, a Haaretz szerkesztőjének bejegyzésére reagált, aki szerint azzal, hogy Soros-ellenes zsidó szervezetet alapítottak az USA-ban „Orbán és a globális szélsőjobboldal nem is kérhetett volna segítőkészebb cselédeket”. „Zsidók Soros ellen" - az antiszemita összeesküvés-elméletek, karikatúrák és a baloldal démonizálásának kóser áradata” – írta Solomon.

A vonatkozó bejegyzést alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Mátrai Dávid/Mandiner

***

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rendesember
2023. június 02. 21:43
"Soros-ellenes zsidó szervezetet alapítottak" Van még mit tanulni tőlük.
ujujuj
2023. június 02. 14:25
Jól értem? Egy zsidó szerkesztő lerosszzsidóz egyes zsidókat, azért, mert bírálják egy zsidó cselekedeteit? Van itt baj.
NERbot
2023. június 02. 10:46
Némi pénz és egy taktikusan használt nyelv csodákra képes.
Igazszó
2023. június 02. 06:16
A magyaroknak nem jó hír, ha a zsidók kaserolják a vétótlan köpcös gecit. De mi a véleménye a buddhistáknak, sintoistáknak, konfucionáriusoknak, animistáknak? Mi a véleménye a keresztényeknek? Ők szart se érnek? Mindegyik vallásnak külön külön is több a képviselője, híve, mint a zsidónak, de a cuckoldkonzi buzi mandineres mesügék a zsidó narratívát tolják ész nélkül. Vajon miért? Na jó. Költői kérdés volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!