„Elmehetnek a p**ába!” – kitiltotta a vegánokat étterméből a sztárséf

2023. június 21. 13:04

John Mountain döntését egy vendéggel lefolytatott csúnya vita előzte meg.

2023. június 21. 13:04
null

John Mountain séf kedden a közösségi médiában jelentette ki, hogy a Perth északi részén, Connollyban található Fyre nevű éttermében nem fognak étkezni azok, akik nem esznek húst és más állati eredetű termékeket – számolt be cikkében a New York Post.

– osztotta meg Mountain a közösségi médiában. A tiltást állítólag az étterem vegán lehetőségei felől érdeklődő vendéggel való veszekedés váltotta ki, amely a végére annyira elmérgesedett, hogy kitiltotta az összes növényi alapú étkezőt. 

– fogalmazta meg sarkos véleményét Mountain.

Nyitókép: Facebook

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ujujuj
2023. június 23. 11:48
Je suis Mountain séf! Ha elmegyek egy vegán kajáldába (muhaha), akkor nem fogok reklamálni, hogy hol a bélszín. Ugyanígy, ha egy vegán elmegy egy normális vendéglőbe, neálljon neki lengetni a pofáját, hogy miért nem tartanak ízetlen, rossz tápanyag összetételű, nagy karbonlábnyomú moslékot (közismert nevén: vegán kaja) az étlapon.
dezilluzionista
2023. június 22. 10:14
Öntökönszúrás.
Upuaut
2023. június 22. 10:14
Nagyon helyes.
lendvaiildiko
2023. június 22. 07:32
A B12 vitamin CSAK ÁLLATI eredetű táplálékból vehető fel. A veganiznus 3-5 éven belül súlyos anyagcsere zavarokhoz vezet. A lactovegetáriusok a tejből, sajtból, tojásból viszont hozzájuthatnak eme életfontosságú vitaminhoz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!