Erőltette a genderideológiát az iskolaszék, tüntetni kezdtek a szülők

2023. június 10. 15:11

Nagy felháborodást keltett egy kanadai iskolában, hogy a tanároknak „nem binárisként” kellene kezelni a gyerekeket.

2023. június 10. 15:11
null

A kanadai Ottawa-Carleton kerületi iskolaszék összes dolgozója megkapta május 31-én azt az e-mailt, amelyben arról tájékoztatták őket, hogy

valamint arról is, hogy a „2SLMBTQ+ tantárgy” mellőzése nem lehetséges.

A levél arra is bátorította a tanárokat, hogy amennyiben „a befogadást szeretnék elősegíteni”, akkor minden tanulót az ő/ők névmással szólítsanak meg, amíg a tanulók el nem döntik, hogy milyen névmást választanak maguknak.

Az email akkora felháborodást okozott, hogy a szülők tiltakozásba kezdtek, többen nemzeti színű zászlókkal vonultak fel, valamint letépték a „pride hónap” alkalmából kitett szivárványos zászlókat.

 

Nyitókép: képernyőfotó/Twitter

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
GalGy
2023. június 12. 06:38
2SLMBTQ+ Lassan az egész ábécét felsorolják...
mokány
2023. június 11. 13:42
Jogos önvédelem . A katolikus jogi kódex is elismeri , az önvédelemhez való jogot .
fogd a pénzt és kuss
2023. június 11. 07:34
hamarosan meg lesz baszva a sok lmbtq buzi, de nem úgy ahogy szeretnék.
krampus
2023. június 11. 02:32
Sok divatmajmolo hulyegyerek kb ilyen: En hetero vagyok, de buzinak azonositom magam. Akkor most en transz-buzi vagyok! Egyebkent a munkahelyen mar elsutottem, hogy mindig is pilota szerettem volna lenni, de sajna csak autora van jogsim. Sebaj, en matol pilotanak azonositom magam! Ezert a kollegakat megkertem, hogy hivjanak uj beosztasom szerint: transz-pilotanak. S alig varom, hogy beulhessek a helikopter kormanya moge es vezethessem, a kollegakkal a hatso reszben! Jot rohogtek. Nalunk csak egy buzi van a munkahelyen, igy itt nincs buziskodas, lmbtq meg a tobbi szarsag. Miutan Torrenterol is meseltem nekik, mindenki beloki ma mar a poent is, hogy "no homo!"-azaz semmi buzulas. A spanyol es mexikoi kollegaknak meg "sin mariconadas" van. A mexikoi az mar tavolrol uvolti nekem, hogy Hey maricon (buzi). El nem tudnam kepzelni, hogy egy hazai multinal dolgozzak, mint peldaul jobaratom a TEVA-ban, ahol mutatta meg tavaly a buzi-honap alkalmabol, hogy buzi kepernyovedo lett minden gepre, igy az overe is telepitve! Na ezert van tele mindenkinek ott is a toke a buzernyakokkal, de persze nem lehet kimondani, mert felulrol jon ez az egesz buzi lobby. Szerintem irto nagyot fog pukkanni, amint ennek a libsi rendszernek vege lesz. Visszakotrodik az osszeg agybajos oda, ahonnan jottek, a closet legmelyere, a 4 fal koze!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!