Meloni megérti azokat, akik ellenzik az új migrációs paktumot

2023. június 30. 09:50

Ennek ellenére jó kompromisszumnak tartja.

2023. június 30. 09:50
null

A Corriere della Sera print cikket közölt a Migrációs Paktumról, melyben beszámolnak akkor, hogy mikor Giorgia Meloni, olasz kormányfő megérkezett az Európai Tanács munkájának otthont adó épületbe, megállt néhány pillanatra az olasz riportereknél és válaszolt a külföldi újságíróknak.

Azzal kapcsolatban, hogy Lengyelország és Magyarország tiltakozik az új migrációs paktummal kapcsolatban, Giorgia Meloni „széttárta a karját”.

– jegyezte meg.

Orbán kérdőre vonta Brüsszelt: Ki felel azért, hogy csőd közelébe sodorták az EU-t?

„Szabadságharc volt, nem lázadás" - szögezte le Orbán Viktor a migrációs paktum elutasításával kapcsolatban. Összefoglalónk a miniszterelnök brüsszeli rádióinterjújáról!

Nyitókép: JONAS ROOSENS / ANP MAG / ANP via AFP

 

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Salamander
2023. június 30. 18:31
Melonit keményen satuba fogták a zsiráf globalista pénzügyérek. Az olaszok régen nem haladnak meloni választási igéretei felé: migráció rendben, csak átnyomhassa a migriket máshova. Aztán az államadósságot is növelni fogja - ha ezt kérik, csak hadd maradhasson miniszterelnök. Sajnálom h mindenki ennyire szánalmasan opportunista.
hátakkor
2023. június 30. 14:06
Taljánoknak is védeni kell a schengeni határt, nincs más megfejtés. Így is késő, el vannak már négeresedve.
k.edi
2023. június 30. 13:54
Szerintem is jó kompromisszum, a bolondnak is megéri. Mi bődületes pénzért vigyázunk a magyar és Eu- S határra, amit ők nem tesznek meg. Majd a szart, amit beengednek, átpakolják hozzánk. Szerintem tök korrekt. Ki tudna ellenállni egy ilyen vonzó ajánlatnak? Nesze sánta itt egy púp.
olajfa1
2023. június 30. 11:59
Vissza a kiindulás helyére! MAJD HA A "FOGADÓ ORSZÁG" AD BETELEPEDÉSI ENGEDÉLYT!!!!!!! AKKOR INDULJANAK EL EZEK AZ EGYÉNEK!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!