Nem bírta tovább: kikapott egy transzneműtől az olimpiára vágyó kerékpárosnő, visszavonul a sportágtól

2023. május 21. 14:06

A 24 éves nő 35-szörös országos győztes versenyző volt. Most az antifa támadja, mert felszólalt a transznemű sportolók ellen.

2023. május 21. 14:06
null

A 24 éves Hannah Arensmannak fel kellett adnia az álmát, hogy részt vegyen az olimpiai játékokon, miután veszített egy biológiai férfi transznemű kerékpárossal szemben. Arensman az utolsó versenyén felszólalt a transznemű sportolók részvételével szemben, ami után egy szélsőbaloldali antifa csoport kipécézte magának.

Arensman 35-szörös győztes a nemzeti cyclocross körversenyeken, és korábban szívszorító részletességgel nyilatkozott arról a döntéséről, hogy elhagyja a sportágat, mondván, a transz versenyzők bevonása azt jelenti, hogy

Azután hagyta abba a sportágat, hogy decemberben a 2022-es nemzeti cyclocross-bajnokságon a női elit kategóriában a dobogós helyezésről lemaradt a transznemű Austin Killipsszel szemben. 

Legutóbbi kommentárjában a döntéséről így nyilatkozott: „Millió különböző szinten fáj”.

Felbukkantak a fegyveres antifák

Arensman utolsó futamát a John Brown Gun Club (egy amerikai fegyveres antifa csoport) tüntetései is beárnyékolták, ami egy magát „baloldali fegyverjogi csoportnak” nevező szervezet, amely

A csoport maszkos tagjai a tiltakozásukról készült fotót is tartalmazó tweet szerint azért vettek részt a versenyen, hogy „támogassák az elit női divízióban versenyző két transznemű sportolót”.

A csoport Arensman lemondását is ünnepelte, és azt írta: „Reméljük, segítettünk neki megtalálni az ajtót. Nem fog hiányozni”.

Nyitókép: Hannah Arensman
Fotó: Facebook/Fox News

Mandiner éves előfizetés, féléves áráért!

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik