Prigozsin berágott: következményei lesznek annak, hogy kitiltották az orosz állami médiából

2023. május 28. 12:39

Az állami televíziókban lekicsinyelték a Wagner-csoport győzelemben játszott szerepét.

2023. május 28. 12:39
null

Jevgenyij Prigozsin, a Wagner-csoport vezetője leszögezte, meggyőződése, hogy a Kreml magas rangú tisztviselői betiltották a róla szóló tudósításokat az állami médiában, és arra figyelmeztetett, hogy egy ilyen félrevezető megközelítés hónapokon belül komoly ellenállásba ütközne az orosz nép részéről, s hogy a nép „a felelősök kezére fog csapni”.

Mint ismeretes, a Wagner-csoport foglalta el Bahmutot, viszont az állami televíziókban lekicsinyelték a csoport győzelemben játszott szerepét.

Úgy tűnik, hogy Prigozsin mennyire vélhetően megsértette a Putyint, mivel az állami televízió 20 órán át nem vette tudomásul Bahmut bukását, és nem adta le Prigozsin győzelmi beszédét. Arra a kérdésre, hogy miért tilthatták be az orosz állami médiában a róla szóló tudósításokat azt mondta, hogy azért, mert „a tiltott gyümölcs mindig édesebb”.

Nyitókép: Handout / TELEGRAM/ @concordgroup_official / AFP

 

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Agricola
2023. május 29. 12:43
Demonstrálja ország-világ előtt, mekkora nagy a szólászabadság Oroszországban, ha még ilyeneket is lehet mondani, amilyeneket Prigozsin mondogat.
Akitlosz
2023. május 29. 01:32
"Úgy tűnik, hogy Prigozsin mennyire vélhetően megsértette a Putyint" Mi van? Ez magyarul van? Mennyire vélhetően?
stug
2023. május 28. 20:26
Ha ezt Putyin Elvtárs tudta volna - nem hagyta volna.
olajfa1
2023. május 28. 19:01
Nem vagyok ennek a szakértője, de szerintem ha Prigozsin "berág" a "moszkovitákra"... és ott hagyna mindent csapot-papot... akkor Zselink nagy esélye lenne... Ha marad Prigozsin... akkor Zseli előbb utóbb így vagy úgy ... de menni fog -azt hiszem elég hamarosan...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!