„Az EP mára néhány szélsőséges, kontrollt vesztett képviselő foglyává vált” – fogalmazott az EP-képviselő

2023. május 31. 20:22

Hidvéghi Balázs szerint ha van jogállamisági és korrupciós probléma, az Brüsszelben van és nem Budapesten.

2023. május 31. 20:22
null

Magyarország egy szabad és független nemzet, nem fogjuk hagyni, hogy néhány „fékevesztett szélsőbalos” belerángasson minket a háborúba, vagy megmondja, hogyan neveljük a gyermekeinket – fogalmazott Hidvéghi Balázs, a Fidesz európai parlamenti képviselője szerdán közösségi oldalán. A kormánypárti politikus azt írta:

bármivel is zsarolnak minket, mi, magyarok, a saját utunkat járjuk.    

A bejegyzésben megosztott egy videót is az Európai Parlamentben (EP) mondott felszólalásáról, amelyben arról beszélt: az EP mára néhány „szélsőséges, kontrollt vesztett képviselő foglyává vált”, akik éjt nappallá téve Magyarországot támadják.    

Probléma Brüsszelben van, nem Budapesten

Az európaiság és jogállamiság úgynevezett bajnokai most éppen a tanácsi elnökséget akarják elvenni Magyarországtól, mindezzel azonban pont ők azok, akik durván megsértik az uniós jogot és a szerződést – hangsúlyozta Hidvéghi Balázs. Kiemelte: ha van jogállamisági és egyébként korrupciós probléma, az Brüsszelben van és nem Budapesten.  Arra is kitért: a Magyarországot ért támadásokban újra lelkesen részt vesznek a magyar baloldali EP-képviselők. Hidvéghi Balázs szégyennek nevezte, hogy ők miközben otthon sorra elveszítik a választásokat, az Európai Parlamentben azért áskálódnak, hogy

a magyar emberek ne jussanak hozzá a nekik jogosan járó forrásokhoz.    

A kormánypárti politikus szerint a Magyarországot támadóknak nem tetszik, hogy az ország a saját útján jár és mer nemet mondani Brüsszelnek, ha egy javaslat helytelen vagy káros. Az sem tetszik nekik, hogy Magyarország nemet mond a migrációra, hogy ragaszkodik saját kultúrájához, hogy védi a gyerekeket és a hagyományos családmodellt, valamint az sem, hogy a magyarok a békéről beszélnek.    

(MTI)

Nyitókép: Hidvéghi Balázs, az Európai Parlament ülésén (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd) 

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kamcsatka5
2023. június 01. 08:50
Itt a Fuggerék szarosgyurija a kápó!
dezodor
2023. június 01. 08:15
ÉS végtelenül korruptak, pofáznak a semmiről, lényegtelen dolgokról, az Unió belső problémáiról egyáltalán nem. Infláció, energia, saját polgáraik gondjai. Csak a bevándoroltatás, olyan társadalmi csoportok kiemelése akiket teljesen fölösleges piedesztára rakni etc. Volt alkalmam testközelben látni a brüsszeli bagázs "munkáját" hát nem semmi, az első percben az volt az érzésem hogy valaki más, legfőképp unión kívüli erőknek dolgoznak.
backdrive
2023. június 01. 06:35
Ahol a kopasz több mint 600 milliót oszthat, ott azért van korrupció rendesen..
II.baljoska61
2023. június 01. 05:05
Nem hőzöngeni kell, hanem kilépni! Tessenek kérem újra órákat várni a határon az átlépésre, tessenek kérem az export 80%-át kitevő,az unióban landoló áruknak piacot keresni! De legfőképpen tessenek kérem éhen dögleni, mert akkor az agrártámogatások is megszűnnek ám! Nem rinyálni kell, lépni! A félkegyelmű híveitek úgyis mennek utánatok...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!