Guy Verhofstadt az Európa-napon: Reméljük, egy nap Nagy-Britannia visszatér az egyesült Európába!

2023. május 09. 12:49

A balliberális EP-képviselő Winston Churchillt is idézte.

2023. május 09. 12:49
null

A belga EP-képviselő Winston Churchillt idézve emlékezett meg az Európa-napról. Verhofstadt Twitter-oldalán azt írta: „Az Európa napon Churchill törekvő szavai még mindig igazabbak, mint valaha”. 

„Reméljük, hogy olyan Európát látunk, ahol minden ország embere ugyanúgy gondol arra, hogy európai, mint arra, hogy a szülőföldjéhez tartozik” – idézte az egykori brit miniszterelnököt. Gondolatait azzal zárta, hogy reméli, „egy nap Nagy-Britannia visszatér az Egyesült Európába!”

A vonatkozó bejegyzést alább tekinthetik meg:

Nyitókép: AFP

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. május 10. 11:50
Dobáljátok meg záptojással ezt gusztustalan vámpírfogu zombit, ha valahol meglátjátok Budapesten. Verhofstadt egy gennyes furunkulus az unió alfelén. Babits Mihály, kedvenc költöm ezt írná ma a brüsszeli kígyófészekröl és hazai csatlósairól "Bigott, becstelen brüsszeli bagázs" címmel: Bár bolygónk bajai baljóslatúan bokrosodnak, Bölényként bömbölő, bukott bajkeverő betyárok Bírálgatják büszke bajnokunk békés buzgalmát. Bárdolatlan, becstelen blöffölés, bizony barátaim. Balgatag bürócsődörök becsvágya burjánzik, Botozásra, belezésre, boncolásra bujtogatnak. Bizalmat bitorló bennfentesek becsmérelnek, Beteges bárgyúság, bűnös, borgőzös borzadály. Botrányosan bomlasztó, békétlen, botor beszéd, Bujkáló, bugyuta besúgók bókolgatnak beszarin, Burjánzó, bávatag butaság bugyborékol belőlük, Bágyadt bölcsesség borús bűntudattal bódorog. Belföldön bünös barbárok bujtogatnak bugrisokat, Bolsevik baromságokat bégetve bubikat bepaliznak, Bizalmaskodó bohémséggel bókolnak bácsikáknak. Büneitekért Belzebúbnak bugyraiban bünhödjetek.
irondome
2023. május 10. 08:45
Én meg remélem, h. te meg Guy, eltűnsz végre a színről! Egyébként meg Nagy Britanniának (jobban mondva a globalista pénzoligarchia európai főhadiszállását jelentő City of Londonnak) esze ágában sincsen visszajönni az EU-ba, hiszen így minden EU-s kötöttségtől mentesen a Wall Street-tel átfedésben és karöltve szabadon uralkodhatnak a csicskává degenerált EU fölött!
vajda
2023. május 10. 04:52
„egy nap Nagy-Britannia visszatér az Egyesült Európába!” Nagyon úgy néz ki, hogy az angolok kezdenek rájönni, hogy nagyon becsapták őket az azóta már eltűnt "populista" politikusaik.
SzabóGéza
2023. május 09. 18:18
Lebukott KORRUPT szarházi, legalább te már nem fogsz!!!! Remélem a törvény keze, UTOLÉR!!!:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!