Hoppá: Putyin buktat(hat)ta le a titkos orosz parancsnokság pontos helyét (VIDEÓ)

2023. április 18. 18:06

A látogatásról közzétett videó volt a ludas.

2023. április 18. 18:06
null

Putyin látogatásáról közzétett videó alapján találták meg OSINT-elemzők, azaz nyílt forráskódú hírszerzés elemzői azt a titkos orosz parancsnokságot, ahová az oroszok áttették Herszon megye irányítását, miután Herszon városát feladták.

Az elnök a Herszon megyében található Henicseszk városát látogatta meg.

A létesítményt elsősorban annak jellegzetes kialakítása és egy mellette található víztorony alapján azonosították. Úgy néz ki, az oroszok egy ifjúsági tábor pincéjében alakították ki a műveleti parancsnokságot.

Már csak az a kérdés, hogy maga a videó nem megtévesztés-e.

Nyitókép: Twitter-képernyőkép

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csjanos
2023. április 19. 10:08
....huuuu...most Putyin retteghet....
Hazafi Teddymackó
2023. április 19. 09:06
Jó kérdés, és kellett, mert a folyamatos hülyének nézése az oroszoknak meglehetősen ciki, hiszen elfogultságra utalhat.
Vakfolt
2023. április 19. 08:52
Hoppá, lebukott, kiderült, nem hiszi el, mutatjuk, jövünk!!
Robert69
2023. április 19. 08:19
Tényleg elhiszitek amit a videókon láttok? Meg azt is hogy bármelyik fél olyan hülye lenne, hogy olyan információt adjanak ami elárulja a helyzetüket. - Áll egy mezőn egy helikopter és kiszáll belőle Putyin. Hol? Mikor? Ja mondták, persze - Autók haladnak egy úton Herszon közelében. Mikor? Ki ül benne? ez is nyilvánvaló nem, nem - Putyin kiszáll egy autóból köszönti egy tábornok. Még jó hogy ki nem írták isten hozta az iskolai táborban. Mert hát a Marvell univerzum is létezik, Hollywood már megoldotta........... Putyin járt arra felé, de az szinte biztos, hogy nem akkor és nem azokon a helyszíneken voltak a találkozók ahol a felvételek készültek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!