Minden eddiginél fertőzőbb Covid-mutáns jelent meg Nagy-Britanniában

2023. április 24. 19:10

A szigeteken rövid időn belül öt halálos áldozata lett az Indiából érkezett vírusnak, ahol valóságos mészárlást rendezett már.

2023. április 24. 19:10
null

Már öt brit halt meg az Arcturusban, az Indiában pusztító új Covid-törzsben. Az eddigi legfertőzőbbnek tartott változat szó szerint mészárlást okoz Indiában, az esetek száma 90-szeresére nőtt a két hónappal ezelőtti megjelenése óta – írja a Daily Mail nyomán az Index.

A brit lap cikke szerint

a legfertőzöttebb államokban már vissza is vezették az arcmaszk kötelező viselését, hogy megfékezzék a gyors terjedést.

A vírus először februárban érkezhetett meg a brit szigetekre, azóta az északkeleti régión kívül már mindenhonnan jelentettek megbetegedéseket, összesen 139-et,

öten pedig bele is haltak a vírusba.

Az UKHSA tisztviselői kijelentették, hogy az online variánskövetők által Arcturusnak elnevezett változat az Egyesült Királyságban a „legversenyképesebb” Covid-törzsek közé tartozik. A kormányzati egészségügyi ügynökség tisztviselői arra számítanak, hogy az elkövetkező hetekben dominánssá válik.

Nyitókép:  MTI/Varga György

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pragmatika
2023. április 25. 20:11
"öt halálos áldozata lett az Indiából érkezett vírusnak" A náthának szerintem több van.
pragmatika
2023. április 25. 20:05
Máris rohanok óttatni magamat. Hátha megúszom enyhe tünetekkel. (Pl. vérrögképződés) Akik meg nem óttattak, csak viseljék a következményeket. Én itt az intenzíven már egész jól vagyok. :)))
Salamander
2023. április 25. 09:20
Megérkezett a fenyegetés - eddig dolgoztak az újabb cucc kidolgozásán. Itt egy új konteó: a beadandó RNS vektoranyag magában hordoz egy olyan komponenst, amely az ukrán gabonában lévő GMO és tiltott vegyszerekkel találkozva, azonnal LMBTQp aktivistává, BLM mozgalmárrá, szélsőséges liberálissá alakítja a delikvenst. Ha eleve libsi az illető, akkor rövid úton menybe mennek: azaz egy órán belül asperger-szindrómásak lesznek és Greta Thunberg fanként mezítelenül, de követelőzve Lisszabontól Vlagyivosztokig vonulnak. Ha ez sem sikerülne, akkor az illető ágynak esik és két napon belül meghal.
toyoda
2023. április 25. 08:21
Jól van tudjuk! elfogyott a pénz a Pfizernél! Kellene egy újabb támogatás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!