Olekszij Danilov: Hagyjanak minket a tárgyalással, csak adjanak nekünk elég fegyvert!

2023. április 23. 14:44

„Ne vigyenek minket többé tárgyalóasztalhoz”– fogalmazott az ukrán Nemzetbiztonsági és Védelmi Tanács titkára.

2023. április 23. 14:44
null

Olekszij Danilov, az ukrán Nemzetbiztonsági és Védelmi Tanács (NSDC) titkára sürgette a politikusokat, hogy kerüljék az „oroszbarát békefenntartást”, és adjanak Ukrajnának több fegyvert – derült ki a Pravda cikkéből.

„Mivel az orosz agresszor célja változatlan maradt, ami Ukrajna elpusztítása, a közelmúltbeli békés rendezési kezdeményezések nem mások, mint oroszbarát békefenntartások.

A fegyverek jelentik a legjobb közvetítési módot és az egyetlen kommunikációs módot, amit az oroszok megértenek” – fogalmazott. 

 

***

Nyitókép: RUSLAN KANIUKA / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hekimeki
2023. április 23. 21:03
Adnék én nektek olyat a tetves qrva anyátokat......Ha nem kaptatok volna semmit már régen vége lenne ennek az USA agyrémnek, bident meg felakasztották volna zselével együtt a gecibe patkányok!!!!! ELEGEM VAN BELŐLETEK TETVES UKIK ÉS USA.......
u.cserkész
2023. április 23. 19:54
" csak adjanak nekünk elég fegyvert! " Amikor valaki túlzásba viszi a kéregetést, szoktuk mondani: vért ne adjak?
seneca6
2023. április 23. 17:40
Gondolom, hogy ez a faszkalap is az első sorban harcol a fronton, és már vagy 4-5-ször meg is halt. Már csak a hitelesség kedvéért. Mert egyébként azt gondolná az ember, hogy ez a buzi titkár, vagy mi a faszom, a kényelmes íróasztala mögül pofázik, miközben egyedüli tevékenysége, hogy zabrálja a katonái ellátmányát.
Madasa Hatter
2023. április 23. 17:19
Azt mondta valahol valaki hogy az ukránoknak ingyen jár minden??? Nem emlékszem ilyesmire. A britek pl 2018-ban fizették ki az utolsó részletet az amerikaiaknak a II VH-ban szállított fegyverekért... Ukránok mikor fognak fizetni 4562-ben?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!