Volt CIA-főnök: Putyin homlokán már ott a célkereszt

2023. április 01. 22:13

„Oligarcha haverjai, a katonasága vagy akár a népe is ellene fordulhat” James Olson szerint.

2023. április 01. 22:13
null

„Vlagyimir Putyin lényegében már csak egy élőhalott – és meg lehet ölni, hogy végre véget érjen az ukrajnai háború” – idézett egy volt CIA-vezetőt a The Sun című brit lap.

James Olson, a kémelhárítás egykori főnöke azt is elmondta, hogy

„Oligarcha haverjai, a katonasága vagy akár a népe is ellene fordulhat” – húzta alá.

Putyin nincs győzelmi helyzetben

A volt CIA-főnök azt is hozzátette, Putyin most „nincs győzelemi helyzetben”. Ráadásul úgy vélte, hogy az orosz-ukrán háború vagy egy sokakat felőrlő államcsínybe torkollik, vagy az orosz elnök halálával ér véget.

„Ha Putyin hatalmon marad, akkor soha nem fogja feladni a háborút. Ezért a harcok végét az jelentené, ha Vlagyimirt megölnék vagy elűznék” – fogalmazott James Olson.

A The Sun arra is kitért a cikkben, hogy Ukrajna szerint Putyin több mint 170 ezer katonát veszített a konfliktus kezdete óta, miközben a hadigépezete lassú ütemben őrlődik tovább. 

Nyitókép: AFP/ Sputnik

***

 

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ferenc9
2023. április 02. 13:56
Teljesen mindegy, hogy a CIA vagy a Soros csapat mit mond.
formaegy
2023. április 02. 12:47
Reméljük, hogy a gyilkos alvilági náci rühes puccosseggű, és a gyilkos terrorista Biden homlokán pedig már a vörös pötty!!!!!!!
istvanpeter
2023. április 02. 10:13
Viszont az oroszok is nagyon jól tudják, hogy a háttréhatalom egy felparcellázott rabszolgavidéket akar csinálni Oroszországból.
Igazszó
2023. április 02. 09:09
Szar zsidó hohol propaganda. Hazug is, szánalmas is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!