Késes támadás történt Németországban, többen megsérültek

2023. április 18. 21:14

Két ismeretlen válogatás nélkül támadt rá egy edzőterem látogatóira.

2023. április 18. 21:14
null

Késes támadás történt kedden a németországi Duisburgban egy edzőteremben, többen megsérültek.

A Westdeutscher Rundfunk regionális közszolgálati médiatársaság jelentése szerint két ismeretlen válogatás nélkül rátámadt a belvárosi edzőterem látogatóira.

A sebesültek pontos száma és állapota nem ismert.

Bild: Ketten is életveszélyes állapotba kerülhettek

Ugyanakkor a Spiegel Online hírportál ugyancsak rendőrségi adatokra hivatkozva azt jelentette, hogy többen súlyosan megsebesültek, a Bild című lap pedig a hírportálján arról írt, hogy legalább négy áldozata van a támadásnak – 20 és 30 év közötti férfiak –, és ketten valószínűleg életveszélyes állapotba kerültek.

A Bild beszámolója szerint

a rendőrség egyelőre ámokfutásként kezeli az ügyet.

Az elkövetők az edzőterem öltözőjében elkövetett támadás után elmenekültek. Az elfogására indított műveletet az esseni rendőrkapitányság irányítja. A WDR helyszíni beszámolója szerint helikoptereket is bevetettek, és több belvárosi háztetőn mesterlövészek jelentek meg. A környék lakóit arra kérték, hogy ne menjenek ki az utcára.

(MTI)

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

 

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Igazszó
2023. április 19. 10:32
Addig sem kell a kolozsvári cigány tolvajokról, leendő rablógyilkosokról írnia a pintér faszán csüngő cuckoldkonzi médiapatkányoknak: Megint az eltérő kultúra gyalázta meg a kolozsvári Szent Mihály-templomot: 11-12 éves retkek lopták el a keresztelőmedence rézfedelét Forrás: https://kuruc.info/r/3/257906/ A rendőrségi vizsgálat során kiderült: három, 11 és 12 év közötti gyerek randalírozott a Kolozsvár jelképének számító, az elmúlt években teljesen felújított és restaurált főtéri római katolikus templomban - írta közleményében a Szent Mihály-plébánia vezetősége. Mivel kiskorúak, életkoruk miatt nem büntethetők, és a plébánia közlése szerint a szülőket sem lehet érdemben felelősségre vonni, a körülményeik nem teszik lehetővé. A rendőrök a keresztelőmedence rézfedelét is megtalálták, melyet elvittek a templomból a cigányok, miután megmosták a szentelt vízben a koszos hajukat, és a templomban rohangáltak. Ezt a hulladékgyűjtő ponton, összetörve találták meg, és visszaszolgáltatták a plébániának. A kiskorú tolvajok mindössze pár lejt kaptak a tárgyért, ellenben annál több bosszúságot és keserű órát okoztak - írta a plébánia vezetősége. "Maradunk a reménnyel, hogy megőrizhetjük hatékonyan értékeinket, bemutatva csodálatra az érdeklődőknek, megóvva a romboló szándékú emberektől" - zárták a közleményt. László Attila főesperes az eset után az MTI-nek úgy nyilatkozott, hogy szigorítják a frissen restaurált főtéri templom láthatóságát az ismétlődő lopások és a látogatók nem megfelelő viselkedése miatt. Elmondta: terveik szerint a templom és a tornya délelőtt és délután lesz látogatható néhány órára, a szentmisék alatt, és ebédidőben bezárják a turisták előtt. Az Európai Unió, valamint a magyar és a román állam támogatásával felújított Szent Mihály-plébániatemplomot tavaly augusztus 13-án szentelték meg. Két hétre rá ismeretlenek betörtek és elvittek egy perselyt, másnap szintén betörési szándékkal vasrúddal megrongálták az egyik festett üvegablakot. A gótikus templom építése a 14. század második felében kezdődött, és a 15. század első felében fejeződött be. Jelenlegi, neogótikus tornya 1837 és 1859 között épült, ez a legmagasabb templomtorony Erdélyben.
Igazszó
2023. április 19. 10:30
Addig sem kell a hazai cigány rablógyilkosokról írnia a pintér faszán csüngő cuckoldkonzi médiapatkányoknak: Ürülékkel (!) teli kádba fojtották az idős magyart a porcsalmai öregezők Forrás: https://kuruc.info/r/35/257904/ Ürülékkel és vizelettel teli kádba fojtott egy idős férfit egy rablógyilkos pár Porcsalmán, végül 300 ezer forintot vittek el a nyugdíjastól. A 40 éves nő a cellatársának mesélt a gyilkosságról, aki a bíróságon most mindent elmondott. Kiderült, hogy a rablás előtt altatóval kevert bort itattak az idős férfivel, ezután fojtották a kádba. Korábban többször kirabolták már.
Igazszó
2023. április 19. 09:47
Helyes. Pusztuljanak!
darázs
2023. április 19. 06:45
ilyen a természetes szelekció a divatgyúrók nem élik túl az élet megpróbáltatásait
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!