Élő adásban semmisítette meg Elon Musk a BBC újságíróját (VIDEÓ)

2023. április 14. 07:13

Nem várt fordulatot eredményez, mikor a Tesla- és Twitter-vezér átveszi a kérdező szerepét.

2023. április 14. 07:13
null

Többek között a Tiktokra is felkerült egy interjúrészlet, amelyen Elon Musk, a Tesla és a Twitter vezére a BBC újságírójának ad interjút.

Már rögtön a beszélgtés elején szóba kerülnek az álhírek és a gyűlöletbeszéd, amelyekről

Musk kertelés nélkül elmondja a véleményét

majd visszakérdez a riporternek, hogy mit gondol, a BBC-nél mennyire jellemző ez a jelenség.

James Clayton először azon is meglepődik, hogy hirtelen a Tesla-vezér ragadja magához a kérdező szerepet, majd visszakozni kezd, és védeni próbálja a munkahelyét, hogy „náluk ilyen nem fordulhat elő”.

A Twitterrel kapcsolatban szóba került a gyűlöletbeszéd is, amiről a riporter azt állította, hogy egyre többet lát belőle a platformon. Később a gyűlöletbeszéd helyett már inkább gyűlölködő tartalmakról beszélt, de Musk kérdésére végül nem tudott egy példát sem hozni a jelenségre.

A felvételt alább tekinthetik meg:

@pmwhiphop #elonmusk did a live interview with #bbc ♬ original sound - Pmwhiphop

Nyitókép: Britta Pedersen / POOL / AFP

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2023. április 14. 11:46
A BBC-re ráfért egy kis TÜKÖRBE NÉZÉS!... Köszönet Musk úrnak hogy a TÜKRÖT ELÉJÜK MERÉSZELTE TARTANI!...
zseblámpa
2023. április 14. 11:21
BBC = British Brainwashing Company
fenris
2023. április 14. 10:35
Visszhangkamra effektus a kretén újságíró fejében. A saját kis buborékjában ezt evidenciaként kezeli minden elvtársa, úgyhogy benyögi, és ha rákérdeznek, annyi az érvelésnek. Pontosan tudom, milyen érzés beégni, mert egyszer analízis vizsgára készülve kihagytam azokat a gondolatmeneteket, amikhez oda volt írva, hogy triviális. Aztán amikor rákérdezett a prof, hogy miért is az, hirtelen köpni-nyelni nem tudtam, mehettem is újra vizsgázni :D Sokat tanultam az esetből :) Csakhogy a matek legalább egzakt, itt meg majd csak hozzáferdítik a valóságot.
Performan
2023. április 14. 10:35
Ez megint egy kiváló példa arra, hogy a libsiket kizárólag az előítéleteik és a felülről beléjük táplált mítoszok vezérlik. Utoljára a középkorban éltek hasonlóan együgyű, önálló gondolkodásra képtelen lények.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!