Viccet csinált saját életkorából Joe Biden (VIDEÓ)

2023. április 30. 08:06

Életkorán humorizált az elnök, aki Amerika alapító atyáit is a barátai között sorolta fel.

2023. április 30. 08:06
null

Joe Biden elnök nem fogta vissza magát a Fehér Házi Tudósítók Egyesületének szombati éves vacsoráján. Don Lemontól, Tucker Carlsontól és Elon Musktól kezdve olyan politikusokig, mint Kevin McCarthy, Marjorie Taylor Greene és Ron DeSantis, mindenkit kifigurázott – számolt be a People.

Biden rengeteg önironikus viccet is elsütött  főleg az életkorával kapcsolatban.

– kezdte, majd így folytatta: „Azt gondolhatják, hogy nem kedvelem Rupert Murdochot. Ez egyszerűen nem igaz. Hogyan is neheztelhetnék egy olyan fickóra, aki miatt úgy nézek ki, mint Harry Styles?” Az elnök az első két hivatali évére is célzott, és kifejtette, hogy az este is olyan lesz, mint az:

Tíz percig fogok beszélni, nulla kérdést fogadok el, majd vidáman elsétálok” 

– fogalmazott.

Tucker Carlson is a célkeresztbe került

„Ez a vacsora a két nagy washingtoni hagyomány egyike. A másik az, hogy alábecsülnek engem és Kamalát” – viccelődött Harris alelnökre utalva, majd így folytatta: „De az igazság az, hogy tényleg van mire büszkének lennünk. Beoltottuk a nemzetet, átalakítottuk a gazdaságot, történelmi győzelmeket arattunk. De a munka még nem ért véget. Úgy értem...Tucker Carlson számára véget ért.”

Nyitókép: MTI/AP/Manu Fernández

Nem igazán örül a Financial Times az „öregecskedő" Biden újraindulásának

„Érdemei elismerése mellett" - kezdődik minden vállalati selyemzsinórhoz mellékelt szöveg, valahogy így fest a Financial Times vezércikkének felépítése is, csak a vége más. 

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
roughneck
2023. április 30. 10:55
Valami utos szerrel felturbozhattak a ven hulyet... :-)
Julius68
2023. április 30. 10:52
Teljesen érthető, hogy miért nem engedték a koronázási ünnepségre.
mdave88
2023. április 30. 10:18
https://patriots.win/p/16b5uwBsM1/watch-biden-awkwardly-walks-away/c/
irondome
2023. április 30. 09:55
Saját maga is egy vicc, csak az a baj, hogy a világ belegebed. A deep state viszont örül az eddigi legkapitálisabb kesztyűsbábjának, akit majd jogi felelősségre sem lehet majd vonni, mert az első elmeorvos megállapítja. hogy beszámítási képessége teljességgel hiányzik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!