Itt a Kreml válasza arra, hogy Putyint dublőr helyettesíti

2023. április 25. 09:04

„Látják, milyen elnökünk van. Rendkívül aktív, alig tudunk vele lépést tartani a munkában” – hangoztatta Peszkov.

2023. április 25. 09:04
null

A Kreml visszautasította azokat a feltételezéseket, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnöknek dublőrje van, aki a nyilvános szerepléseken helyettesíti – jelentette ki Dmitrij Peszkov orosz elnöki szóvivő.

„Valószínűleg hallották már azokat a feltételezéseket, hogy Putyin elnöknek több hasonmása is van, akik dolgoznak helyette, miközben ő egy bunkerben ül. Ez egy újabb hazugság. Látják, milyen elnökünk van. Rendkívül aktív, alig tudunk vele lépést tartani a munkában” – mondta Peszkov fiataloknak egy oktatási rendezvényen Moszkvában hétfőn.    

Az elnöki szóvivő azután beszélt erről, hogy ismét elhangzottak olyan állítások, amelyek szerint Putyint a nyilvánosság előtt dublőr helyettesíti. A múlt héten Olekszij Danyilov, az ukrán Nemzetbiztonsági és Védelmi Tanács titkára állította, hogy nem Vlagyimir Putyin elnök, hanem egy hasonmása tartott szemlét az orosz erőknél Herszon és Luhanszk megye megszállt területein. A Kreml visszautasította a vádakat, és Peszkov „nagyon furcsának” nevezte Danyilov állítását.

(MTI)

Nyitókép: Mikhail Klimentyev / Sputnik / AFP

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NERbot
2023. április 25. 17:40
Én mindent elhiszek a Kremlnek, hiszen abban is igazuk lett, hogy az ukrán nácik biolaborokban gyártják a transznemű atombombákat!
Páter Gregor
2023. április 25. 11:41
Putyin rácáfol, izeni Kreml: Nem szerepel senki sem ikremül. A dolog magyarázata sommás: Ha cár vagy, megaláz a hasonmás.
monuskaroly
2023. április 25. 10:12
Ez egy idézet a névtelen senkinek!!!
chief Bromden
2023. április 25. 09:49
Sőt, már a dublőrnek is dublőre van! :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!