Amerikai lap: Erősödik a háborút ellenző konzervatívok hangja

2023. március 03. 08:20

Rod Dreher egyetért Orbán Viktorral és a magyar kormánnyal abban, hogy továbbra is nagyon határozottan kell a békét szorgalmazni.

2023. március 03. 08:20
null

Rod Dreher a The American Conservative oldalán megjelent véleménycikkében arról írt, hogy elkezdett megváltozni a hangulat az ukrajnai háborúval kapcsolatban, és egyre több helyen lehet olvasni kritikát vagy kételyeket azzal a feltétel nélküli és korlátlannak tűnő támogatással kapcsolatban, melyet Washington nyújt Ukrajnának.

Dreher egyetért Orbán Viktorral és a magyar kormánnyal abban, hogy továbbra is nagyon határozottan kell a békét szorgalmazni. A magyarok nem kedvelik az oroszokat, és következetesen elítélik az Ukrajna elleni agressziót, de azt sem gondolják, hogy az ukránok „Isten ajándékai lennének az emberiség számára”, és nem akarják, hogy Ukrajna egész Európát belerángassa a konfliktusba. Kérdezzék meg őket arról, hogy Kijev miként bánt a magyar kisebbséggel a háború előtt – írta Dreher.

Ahogy oly sok minden másban, az amerikai konzervatívok ezen a téren is igyekeznek utolérni Orbán bölcs belátását – tette hozzá a The American Conservative szerzője.

Nyitókép: Bahmut, AFPTV / AFP

 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fatman
2023. március 03. 11:50
túl lassan....
letsgobrandon
2023. március 03. 11:04
kíváncsi lennék , hogy egy átlag amcsi mit tud az ukránokról ...
kaffogó hebrencs
2023. március 03. 10:20
A fegyvergyárosok most szomorúak.
Gyzoltan
2023. március 03. 10:08
Akik ezt a háborút tervbe vették, megvalósították, azok gondoskodnak a fenntartásáról is..! Akkor lesz béke, ha a háborús tervek megvalósulnak, vagy olyan akadály vetődik fel, mely időlegesen felfüggeszti a folyamatot... Addig míg az 1800-as években a franciák letöréséhez elég volt egy (világ-) háború is, az 1900-as években a németek megsemmisítéséhez már kettő forduló volt szükséges... Ez előre vetíti, hogy az oroszok sárba-taposása, megfojtása akár elhúzódó is lehet, akár három, vagy négy fordulóra is telik majd részükről... -de a végeredményben nem kételkedhetünk... Az ezer évek gyakorlata, tapasztalata, évszázados kitartása, csakis a sikert hozhatja el...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!