Ingerülten reagált Putyin embere Orbán Viktor péntek reggeli rádióinterjújára

2023. március 31. 17:16

Dmitrij Peszkov szerint komoly következményeket vonna maga után, ha az EU békefenntartó csapatokat küldene Ukrajnába.

2023. március 31. 17:16
null

Ahogy arról a Mandineren is beszámoltunk, az orosz-ukrán háború kapcsán a magyar miniszterelnök péntek reggel a Kossuth Rádióban arról beszélt, hogy az EU-s vezetők többsége háborúpárti, és lassan már felmerülhet a békefenntartók küldése is Ukrajnába, ami a harmadik világháború irányába tett veszélyes lépés lenne.

A hírre a TASZSZ beszámolója szerint Vlagyimir Putyin embere, Dmitrij Peszkov is reagált. A miniszterelnök által említettekre térve,

az orosz politikus határozottan elutasította ennek a lehetőségét, és idegesen reagált a felvetésre.

„Ha az Európai Unió komolyan megfontolja azt az ötletet, hogy békefenntartó csapatokat küldjenek Ukrajnába, az rendkívül veszélyes lehet, és komoly következményeket vonna maga után” – jelentette ki Dmitrij Peszkov Kreml-szóvivő.

***

Nyitókép: AFP/Anadolu Agency

Összesen 217 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Doromb13
2023. április 01. 11:21
Ilyen hülyeségre,mint amit a miniszterelnök mondott,nem is lehet másképpen reagálni !
Odone Ricci
2023. április 01. 09:15
Azért ez nem semmi, hogy a világ összes fontos politikusa a péntek reggeli Kossuth rádiót hallgatja, ha OV tart beszámolót. Mindenki ért magyarul és visszafogott lélegzettel hallgatja jóslásait. A békefenntartókról eddig nyugaton nem volt szó, ezért ez újdonság lehet Peskonak is. Másnap reggel már kommentelik.
krampus
2023. április 01. 08:43
A Pravda oldalan a cikkben abszolut nincs ez az "ingerultseg" megemlitve. Kezd a Mandiner atmenni telex/24/zsindex-be.
bagira
2023. április 01. 05:49
Fos média egyik órában eunak másik órában Putyinnak gazsuláz , Brüsszelből vezérelt uszító hangulatot keltenek . Nép közt minél nagyobb pánikot keltsenek ezzel a Ursula féle panamáról Kaili féle körmösökről hallgatnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!