Megjelent a színes bőrű kis hableány legújabb előzetese (Videó)

2023. március 13. 12:13

A bővített előzetes már két percnél is hosszabb lett, és bővebb betekintést enged a film atmoszférájába.

2023. március 13. 12:13
null

A Mandiner korábban már megírta, hogy megérkezett A kis hableány élőszereplős verziójának első előzetese. Korábban már számos vita keringett arról, hogy

vajon színes bőrű lesz-e a film főszereplője, Ariel.

A téma mindenképp megosztó volt, most azonban kiderült: igazak a hírek, a főszerepet Halle Bailey fogja játszani.

Hétfőn megjelent A kis hableány legújabb előzetese. A bővített előzetes már két percnél is hosszabb lett, és bővebb betekintést enged a film atmoszférájába. 

Az előzetest itt tudják megtekinteni:

Nyitókép: A Youtube előzetes alapján

Összesen 131 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fouche
2023. április 07. 19:16
Megnézve a trailert, szerintem nincs ezzel semmi baj. Ez egy mese, ahol a főhős csak részlegesen ember, így a bőrének a színe sem lényeges. Nyilván egy Hófehérke, vagy Othello karakterénél ez számít, de itt a legkevésbé. Próbáljunk meg ne olyan primitív bunkók lenni, mint a woke és LMBTQ kultúra szerelmesei!
claudius
2023. április 07. 00:08
Azért a Hófehérke remake-kel lesz egy kis probléma...
sheu
2023. április 06. 20:58
Barna hableány, ez micsoda?
njohn
2023. március 15. 17:01
Totális baromság ez a KVÓTAszínészkedés. A KIS HABLEÁNY soha nem lesz az ilyen afrikaiak sajátja, mert nem az ő kultúrájuk része. Szóval qrvára fölösleges ez a baromkodás. A DISNEY lassan rájön erre, mert zuhannak a bevételei, és kezdenek elpártolni tőle. Nem kell sok idő, és minden visszatér a saját medrébe, a feka brit királyi család meg a többi marhaság meg eltűnik a süllyesztőben, vagy legalábbis éppen olyan MEMENTÓ lesz, mint a LENIN-szobrok a budapesti MEMENTO -parkban...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!