Békülnek a lengyelek: Morawiecki bejelentette, a V4 megújulásában reménykedik

2023. március 20. 08:42

Barátságos hangot ütött meg a lengyel miniszterelnök.

2023. március 20. 08:42
null

Mateusz Morawiecki találkozott a V4-ekről botrányos véleményt megfogalmazó új cseh elnökkel, Petr Pavellel. A találkozón reményét fejezte ki Morawiecki a visegrádi csoport megújulása iránt. „Azt hiszem, ez is egyike lesz azoknak a kérdéseknek, amelyeket meg akarunk majd vitatni. [...] 

– tette hozzá a miniszterelnök.

A találkozón Petr Pavel hangsúlyozta, hogy rendkívül büszke arra, hogy közvetlenül cseh elnöki eskütétele után Lengyelországba látogathat. „Örülök, hogy olyan helyzetben vagyunk együtt, amikor fordulóponthoz érkeztünk országaink és Európa történelmében” – nyilatkozta.

Nyitókép: Ludovic MARIN / AFP

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Igazszó
2023. március 21. 06:01
Összekeversz az ávós apáddal mesüge! Hiba.
darling
2023. március 20. 21:17
Inkább az irányításuk alá akarják vonni a V4-et, mint szerveződést. Ebben már az új cseh is a lengyel miniszterelnökkel van. Szerintem ez csapda is lehet Orbán minelnöknek, hogy miként fog reagálni, lévén az ő szellemi terméke a V4!
masikhozzaszolo
2023. március 20. 21:02
Fogjunk össze! Ne egyedül ugorjak a kútba!
akkor ki
2023. március 20. 20:27
Két megbuggyant ember ez, semmi más. ZUSA úgy megzavarta az agytekervényeiket, hogy azt sem tudják merre van az előre. Óvatosan kell ezekkel bánni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!