Szlovénia
ÉLŐ
Dánia

Törökországi földrengés: lélegeztetőgépeket küld a magyar kormány

2023. március 14. 12:05

Gyógyszerekkel, injekciókkal, altatógépekkel és lélegeztetőgépekkel segít a magyar állam.

2023. március 14. 12:05
null

A hétfő este megjelent Magyar Közlönyből derült ki, hogy Magyarország számos orvosi felszerelést küld a földrengés sújtotta Törökországnak. A kormányhatározat szerint Pintér Sándor belügyminisztert bízták meg a feladattal, akinek Országos Kórházi Főigazgatóságnál kell jeleznie, hogy adják át a török hatóságoknak a segélyeket. 

Magyarország többek között lélegeztetőgépekkel, gyógyszerekkel, injekciókkal, infúziós eszközökkel, altatógépekkel, ágy melletti monitorokkal és vizsgálókesztyűkkel segít. 

Törökországot és Szíriát február 6-án rázta meg a földrengés, amit több, erős utórengés is követett. A hivatalos adatok szerint több mint 50 ezer halálos áldozatot követelt a földmozgás a két országban. 

Nyitókép: Sergen Sezgin / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hazafi Teddymackó
2023. március 14. 16:36
maradt a great reset főpróbája után ebből is bőven; a "vakcinákat" is el kell ajándékozni, mert a jelenlegi svájci állami ajánlás alapján nincs épeszű ember aki még beoltatná magát. https://www.msn.com/de-ch/nachrichten/other/bag-empfiehlt-corona-impfung-nur-noch-f%C3%BCr-bestimmte-risikopersonen/ar-AA18pK9w https://reitschuster.de/post/verbrechen-gegen-die-menschheit-von-praezedenzlosem-ausmass/
gekk
2023. március 14. 15:46
Na ugye! Érdemes volt közpézmilliárdokat titkosítva kiszórni, tessék, most lehet osztogatni. Sajnos.
szintetikus
2023. március 14. 14:27
Végre van hova eltenni ezeket a dolgokat, amelyekre a szoponcok gazdái sok pénzt elsíboltak.
Belakiss
2023. március 14. 13:44
Jól van. Abból aztán annyi van, amivel Dunát lehetne rekeszteni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!