Bankcsőd

2023. március 20. 10:27

Feltehetőleg ezt az egész „csinált” háborút többek között azért kirobbantották ki, hogy indokolhatóvá tegye a szankciókat.

2023. március 20. 10:27
null
Bogár László
Bogár László

„A mostani átverési ciklus vivőanyaga újra a részvény volt az elmúlt több, mint egy évtized során, így ma nagyjából ezer évnyi magyar nemzeti jövedelemnek megfelelő »levegő-pénz« van még mindig a lufiban. Feltehetőleg ez az egész »csinált« háborút többek között azért kirobbantották ki, hogy indokolhatóvá tegye a szankciókat, a világ-káoszt és a rettegés nyomán egekbe szökő inflációt.

A »zavarosban« halászni persze igen jövedelmező lehet, de a »kockázatok és mellékhatások« is igen súlyosak. Számos közepes és/vagy kisebb bank nem tud időben »fordulni« és így pillanatok alatt a »balekok« közt találja magát, és ez történt most is Amerikában, ahol két bank máris összeomlott és egy harmadik megmentése éppen most zajlik.

A globális pénzhatalmi rendszer urai a jelek szerint a lufiban lévő gigantikus tömegű »levegő-pénz« lassú és ellenőrzött »szétterítésének« stratégiáját folytatják, de a világháborús gerjesztett káosz nem kedvez a »finom szabályozásnak« és a kezelhetetlenül komplex rendszer bármelyik pillanatban kicsúszhat az ellenőrzésük alól. A 2007–2009-es globális csinált válság azt is megmutatta, hogy a pusztítás pillanatok alatt Európát is elérheti s legyengül földrészünk számára ez végzetes lehet.”

Nyitókép: Képernyőfotó

***

***

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
LancelotDuLac
2023. március 20. 21:38
Hülye!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
olajfa1
2023. március 20. 21:20
KIK "MINŐSÍTETTÉK" a -pl SVB- BANKOT? MELYIK... MILYEN ÉS MIK ALAPJÁN MINŐSÍTETTÉK EZEKET A BANKOKAT? Hogy létezik hogy a Magyar Bankokat meg a Magyar Államot MEGÁLLÁS NÉLKÜL MINŐSÍTGETIK -legtöbbször le...- EZT A BANKCSŐDÖT MEG SENKI SEM LÁTTA ELŐRE????? EZ HOGYAN LEHETSÉGES? Ráadásul: " JPMorgan aktívan próbált meggyőzni néhány SVB-ügyfelet, hogy mozgassák át pénzeszközeiket, ezzel kifejezetten rontva az SVB bank túlélési esélyeit." EZ ÍGY BÜNTETTET VALÓSÍTOTT MEG A "JPMorgan"!!!! Az amerikai igazságszolgálat MIKOR INDÍT ELJÁRÁST A "JPMorgan" ELLEN?????????? Befolyásolás meg üzérkedés miatt??????
istvánkeve
2023. március 20. 18:34
Drága Laci bácsi! A legkomlexebb algoritmusok sem mentesek tévedésektöl!
mediator01
2023. március 20. 15:53
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!