Izrael jövendő szingapúri nagykövete megköszönte Orbán Viktornak, hogy kiáll Izrael és a zsidók ügye mellett

2023. március 13. 09:10

Eli Hazan elismerően beszélt arról is, hogy a magyar kormányfő „büszkén emeli magasba a nacionalizmus zászlaját”.

2023. március 13. 09:10
null

A Yediot Ahronot online kiadásának cikke bemutatja Eli Hazant, akit Izrael külügyminisztere a szingapúri nagyköveti posztra nevezett ki. A cikkből kiderül, hogy Hazan a múlt héten Budapesten járt, ahol találkozott Orbán Viktor miniszterelnökkel is. Twitter-bejegyzésében beszámolt róla, hogy

megköszönte a magyar kormányfőnek, hogy kiáll Izrael és a zsidók ügye mellett, és hogy büszkén emeli magasba a nacionalizmus zászlaját.

A beszélgetésben szóba került Izrael, Magyarország, Európa és a világ, valamint mindkettőjük mély tisztelete Benjamin Netanjahu iránt.

Nyitókép: Facebook

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ericco
2023. március 13. 10:05
Latom, sikeresen felboszitettem a seggnyalo hadat. Annyira hulyek vagytok, hogy meg azt sem veszitek eszre, a gyava, szanalms szemelyeskedeseItekkel, meg ahogy veditek a gazdit, pont engem tamasztototok ala. Tovabbi szep napot fideszes jobbagyok!
Gullwing
2023. március 13. 09:56
Na ez is magára húzza a magyar ávh-s zsidok átkát!
Igazszó
2023. március 13. 09:50
Elég ciki, amikir a goj csicskáját dicséri a zsidó. A keresztény magyarokat ez a zsidó gesztus inkább taszitja.
ericco
2023. március 13. 09:34
Szekunder szegyenerzetem van amiatt, hogy leteznek olyan magukat ujsagironak nevezezo propagandistak, magukat szerkesztosegnek nevezo propagandaoldalak, amelyek minden masodik cikkben arrol aradoznak, hogy Orban Viktort ez dicserte meg, aztan az dicserte meg, stb. Ez a szintu szemelyi kultusz, seggnyalas, szolgalelkuseg meg a bolsiknak is kinos volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!