Amerikai elemzőintézet: offenzívát indítottak az oroszok Luhanszkban

2023. február 09. 09:10

Visszaszerezték a kezdeményezést az oroszok az ISW szerint.

2023. február 09. 09:10
null

Az oroszok visszaragadták a kezdeményezést Ukrajnában, és megkezdték következő nagy offenzívájukat Luhanszk megyében – olvasható az Institute for the Study of War (ISW) amerikai elemzőintézet legfrissebb jelentésében.

A jelentés azt írja: legalább három nagy orosz hadosztály jelentős elemeinek részvétele a támadó hadműveletben azt jelzi, hogy az orosz offenzíva megkezdődött, még akkor is, ha az ukránok egyelőre megakadályozzák, hogy az orosz erők jelentős előnyöket szerezzenek. Az orosz hadműveletek üteme a nyugat-luhanszki Szvatove-Kreminna vonal mentén jelentősen megnőtt az elmúlt héten.

Nyitókép: Alexander Nemenov / AFP

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
monuskaroly
2023. február 09. 11:41
Hullik az ukrán náci, Zselé meg járja Európát, begyűjti az utolsó centeket is a hülyéktől, pedig már mindenki tudja hogy végük van. Kell még a nyugdíj alpjába pár milliárd!!!
Krupp Skya
2023. február 09. 10:44
Az offenziva helyett jobb kifejezés az openzima, már csak tél tábornok miatt is.
tintapaca
2023. február 09. 10:31
Kiss Benedek József atlantista szolgalélek azt nyilatkozta a királyi rádióban, hogy nem lesz orosz offenzíva. Akkor biztosan lesz, és már folyik is.
apika2
2023. február 09. 10:14
De az is lehet hogy azért mondják, hogy indítottak, hogy azt lehessen mondani, hogy megállították az ukránok. Valahogy még ezt is el tudom képzelni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!