Meloni: Mindig öröm a közös kihívásainkról tárgyalni Novák Katalinnal

2023. február 02. 11:14

„Erős barátságunk az Olaszország és Magyarország közötti szívélyes kapcsolatokat tükrözi” – hangoztatja az olasz kormányfő.

2023. február 02. 11:14
null

A Mandiner beszámolt róla, hogy Novák Katalin Giorgia Melonival találkozott Rómában. Az illegális bevándorlás, a hagyományos családi értékek támogatása, az uniós források elosztása és a Nyugat-Balkán volt a témája a magyar köztársasági elnök és az olasz miniszterelnök találkozójának.

Az Il Foglio, olasz napilap rövid, online cikket közölt Novák Katalin államfő olasz útjáról. 

Mindig öröm a közös kihívásainkról tárgyalni Novák Katalinnal” 

– fogadta szerdán a magyar köztársasági elnököt Giorgia Meloni, olasz miniszterelnök Rómában. „Erős barátságunk az Olaszország és Magyarország közötti szívélyes kapcsolatokat tükrözi" – közölte az olasz kormányfő egy Twitteren közzétett bejegyzésében.

Az Il Giornale, olasz napilap is rövid, online összefoglalót és videót is közzétett Novák Katalin, magyar államfő olaszországi látogatásáról. Az információ a Vista hírügynökségtől származik. Novák Katalin Rómában találkozott Giorgia Meloni miniszterelnökkel. A magyar zászló is látható volt a Palazzo Chigi épületén az olasz és az európai uniós zászló mellett.

Nyitókép: Facebook

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Igazszó
2023. február 02. 19:41
Nocsak a kéksrága rongyokba bújt hoholfasszopó novák elment segget nyalni a néppártosodó, hoholokat és zsidaikat felfegyverző, a jobboldalt pár júdásgarasért sec perc kukázó talján ribanchoz? Ezek szerint jó cimborák az árulás ellenére is? Hasonló a hasonlónak örül.
NERbot
2023. február 02. 15:56
Gratulálok az ifjú párnak! Remélem hamarosan érkezik a gyerek is!
roughneck
2023. február 02. 13:54
Tehetsz egy szivesseget, Giorga! Szaladj Ursulahoz es nyald ki a picsajat!
Belakiss
2023. február 02. 13:30
A néppárti Meloni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!