Nógrádi György: A háború eszkalációja nem a németeken múlik, a passzátszelet az amerikaiak fújják (VIDEÓ)

2023. február 06. 20:37

Nógrádi úgy véli, az USA ma már sokkal kevésbé tudja irányítani Németországot, mint korábban.

2023. február 06. 20:37
null

Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő a Politikai hobbistában elemezte az orosz-ukrán háború legfrissebb eseményeit, valamint a német politikai helyzetet.

A szakértő a műsorban elmondta, hogy elképesztő ellentétek vannak a német kormányon belül. Felhívta a figyelmet arra, hogy miközben Scholz próbálná fenntartani a kapcsolatokat Putyinnal, addig a külügyminiszter az orosz elnök hadbíróság elé állítását követeli. Arra is felhívta a figyelmet, hogy a háború eszkalációja nem a németeken múlik, ugyanis

szerinte a passzátszelet csak az amerikaiak fújják. 

Nógrádi György elmondta, hogy ma az USA sokkal kevésbé tudja irányítani Németországot, mint tudta korábban. Azonban azt is kiemelte, hogy az Egyesült Államok bármely európai országban rendkívül komoly befolyással rendelkezik.

A videót az alábbiakban tekintheti meg:

Nyitókép: Földházi Árpád

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rocktoberi
2023. február 07. 02:22
"..... az Egyesült Államok bármely európai országban rendkívül komoly befolyással rendelkezik." Nálunk most úgy 4 milliárd forintnyival. Csak nem mennek vele semmire mert a csicskáik megint megbuktak az érettségin.
pipa89
2023. február 07. 00:50
Nos, igen is a felszáradt tökű németeken múlik, mert a jenkik fújhatnák a passzát szelet, ha németek végre nem hagynák magukat 3adxra is az oroszok ellen vezetni!
Kivűlálló
2023. február 07. 00:00
"Nógrádi György: A háború eszkalációja nem a németeken múlik, a passzátszelet az amerikaiak fújják" Igen, a németek meg gyártják hozzá a vitrolát, meg a szélkereket amire magukat kötötték rá!
pitypang1125
2023. február 06. 23:02
Németország, mind a mai napig egy megszállt ország, bábkormánnyal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!