„Nagyon sürgősen keressen fel egy pszichiátert” – mondta Németh Zsolt a szlovák külügyminiszternek

2023. február 21. 12:16

A fideszes politikus hozzátette:  a magyarok és szlovákok egymás számára nem veszélyt, hanem szövetségest jelentenek.

2023. február 21. 12:16
null

„Jól ismerem Kácer urat, hiszen budapesti nagykövet volt, többször találkoztam vele. Azt kell mondanom, rendkívüli mértékben aggódom az ő mentális egészségéért. És tanácsolom, hogy nagyon sürgősen keressen fel egy pszichiátert” – ezt mondta a felvidéki Új Szó tudósítása szerint  Németh Zsolt.

Az Országgyűlés külügyi bizottságának elnökét a szlovák külügyminiszter elmúlt hetekben tett nyilatkozatairól – Kácer arról beszélt, hogy Magyarországnak területi igényei lehetnek Szlovákiával szemben, majd nem volt hajlandó bocsánatot kérni a feltételezésért – kérdezték.

Németh Zsolt hozzátette:  a magyar kormány egyértelműen elutasította a tárcavezető kijelentéseit, és bekérette a budapesti szlovák nagykövetet.

Az Új Szó kérdésére Németh Zsolt úgy válaszolt, hogy „lázálom” minden ilyen kijelentés, ugyanis Magyarország és Szlovákia viszonyát nemzetközi szerződések egyértelműen meghatározzák. Hozzátette: a magyarok és szlovákok egymás számára nem veszélyt, hanem szövetségest jelentenek.

Nyitókép: Andrei Pungovschi / AFP

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Isten jobb keze
2023. február 22. 01:31
Zsoltika kitudta mondani egyedűl ezt a számára meglrhetőssen bonyolúlt szót?? Xdxd
Anomander
2023. február 21. 19:46
Én bedobnék egy kicsit a fideszeseknek is.
Igazszó
2023. február 21. 18:13
A vétótlan köpcös gecit bárki szabadon rugdoshatja. Már a pozsonyi hajléktalanok is. Következmények nélkül. Mert a vétótlan köpcös geci egy gyáva csicska.
felcsutfan
2023. február 21. 17:11
Németh Zsolt a lefolyóból ventillál, petikeminiszter berendeli a szlovák nagykövetség portását, a szlovákok pedig csak röhögnek a levitézlett putyincsicskákon, akiknek mostanra semmi szava/súlya/tekintélye nem maradt se keleten, se nyugaton. Ez is egyfajta eredmény.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!