Morawiecki: Nincs kizárva a harmadik világháború lehetősége

2023. február 07. 18:38

A lengyel miniszterelnök azt is elmondta, hogy csak Ukrajna orosz megszállók elleni győzelme után lesz boldog.

2023. február 07. 18:38
null

Mateusz Morawiecki lengyel miniszterelnök úgy véli, a Nyugatnak többet kellene segítenie Ukrajnának. Ezt az El Mundo-nak adott interjújában mondta, válaszolva arra a kérdésre, hogy elégedett-e azzal, hogy Németország végül engedélyezte a Leopard 2 tankok Ukrajnába történő szállítását.

– válaszolta.

Arra a kérdésre, hogy egy harmadik világháború fenyegeti-e a világot, Morawiecki azt válaszolta: „Minden forgatókönyvvel számolunk”.

 

 

Nyitókép: MTI/EPA

Összesen 153 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jostothu
2023. február 08. 15:13
Hülye ez? Sajnos ez egy kretén!
jostothu
2023. február 08. 15:11
Hülye ez? Sajnos ez egy kretén!
Tónibá
2023. február 08. 11:33
Nem lehetne ezt a lengyel barmot karöltve a német Baerbock nénivel eltakarítani a politika közeléből - de nagyon gyorsan?
Ati Papa
2023. február 08. 10:17
Az utóbbi napok híreinek hallatán a helyében én is boldogtalan lennék. Sokáig én is úgy gondoltam, hogy Morawieckinek az agyára ment a jóemberkedés. Nem túl régi hírekből világosodtam meg, hogy Lengyelországnak millió dolláros jól fialó befektetései vannak Ukrajnában. Na így már érthető, hogy kibújt belőle a vérében lévő fiskális gondolkodás. Az utóbbi hírek hallatán talán kezd szorulni a fenekén a nadrág, hogy mi lesz, ha a vágyai helyett a realitás érvényesül.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!